Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

45χρονος Πατρινός γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο ψυχιατρείο και την έκλεψε!

45χρονος Πατρινός γνώρισε τη γυναίκα της...

Η Ιστορία του ζευγαριού που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 1980 με πρωταγωνιστή έναν Πατρινό

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 1980 και ο 45χρονος Γ.Π. γεμάτος έρωτα κι αγάπη για την 25χρονη τρόφιμο ψυχιατρικού ιδρύματος παίρνει την απόφαση να την κλέψει από το ίδρυμα όπου νοσηλευόταν.

Η ιστορία έγινε γνωστή 20 μέρες μετά, όταν ο 45χρονος Πατρινός τελικά συνελήφθη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ίδρυμα όπου είχε νοσηλευτεί και ο 45χρονος αφού είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για ποινικά αδικήματα.

 «Νοσηλεύτηκα για ένα μήνα κι ύστερα ήμουν ελεύθερος από το γιατρό να βγαίνω έξω και να επιστρέφω στις 5.30 το απόγευμα. Εκεί τη γνώρισα και τσιμπήθηκα μαζί της» ανέφερε ο 45χρονος μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η κοπέλα δεν ήταν τρελή, τον ήθελε για άντρα της και υπεύθυνοι για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, ήταν οι δικοί της άνθρωποι. «Δεν είναι τρελή η Β. Μόνο λίγο ψευδή.  Αν της κάνουν τίποτα, θα αυτοκτονήσω. Αυτή την κοπέλα την ατίμασα, έκανα έγκλημα, πρέπει να την πάρω» δήλωνε με επιμονή ο Γ.Π.

Μάλιστα ανέφερε ο ίδιος πως όταν ρώτησε την κοπέλα τι αρρώστια είχε, του απάντησε «με βαράνε».

Το ζευγάρι είχε την πρώτη του ερωτική επαφή σε ένα δάσος. Ο Γ.Π. εξιστορεί:

«Μια μέρα την πήρα και την πήγα βόλτα στο δάσος και εκεί κάναμε έρωτα. Όταν γινόταν αυτό, ήρθε ένας ασθενής και μας είδε. Μην πεις τίποτα, του είπα. Αυτή την κοπέλα την αγαπάω και θα την πάρω». Έτσι κι έγινε...

Στην αρχή ο Πατρινός επισκεπτόταν την κοπέλα δυο φορές το μήνα στο ίδρυμα, μέχρι που τελικά πήρε την απόφαση να την πάρει μαζί του.

Στην αρχή επιχείρησαν να φύγουν από την κύρια πόρτα του ιδρύματος, αλλά ένας φύλακας τους σταμάτησε.

«Ανήμερα τα Χριστούγεννα πήγα και τη βρήκα. Της είπα να με πιάσει αγκαζέ και να φύγουμε απ’ την πύλη. Ο φύλακας όμως μας σταμάτησε. «Πες με «θείε», να σε ακούσει ο φύλακας» της λέω». Και ο φύλακας είπε: «Άσε τον θείο σου να φύγει κι εσύ γύρνα πίσω».

Το ζευγάρι όμως δεν το έβαλε κάτω.

«Έφυγα και ξαναγύρισα. Την πήρα και πήγαμε πίσω που είναι οι αποθήκες και από εκεί πηδήσαμε τα σύρματα και βγήκαμε έξω».

Το ζευγάρι έφτασε με λεωφορείο έως την Πάτρα, όπου έμενε στο σπίτι του 45χρονου.

Οι συγγενείς της κοπέλας την αναζητούσαν χωρίς να έχουν την παραμικρή υποψία, για το πού βρισκόταν και με ποιον.

«Άρχισα να κάνω ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Τη μια έλεγα ότι τηλεφωνώ από τη Λάρισα, την άλλη από τη Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ τηλεφωνούσα από θάλαμο στην Πάτρα»….

 

Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, η μητέρα της κοπέλας έπεισε τον 45χρονο να τη συναντήσει. Κατά τη συνάντηση, η μητέρα, οι συγγενείς και μια γειτόνισσα, έπεισαν τον Γ.Π να πάει μόνος του στην αστυνομία. Εκείνος το έκανε, καθώς ήταν σίγουρος ότι δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα. Οι αρχές όμως τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στους δημοσιογράφους:

 «Την Β. την θέλω να την παντρευτώ. Τη θέλω για γυναίκα μου, αν τη χάσω θα αυτοκτονήσω».

Οι συγγενείς της κοπέλας την παρέλαβαν και η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Η κατάληξη της ιστορίας δεν έγινε γνωστή, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι το ζευγάρι δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ!

*στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από mixanitouxronou.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις