Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το εργοστάσιο Aμυντικών συστημάτων στο Αίγιο είναι πολύτιμο εθνικά και τοπικά»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Το εργοστάσιο Aμυν...

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου την Τρίτη το πρωί

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο βρέθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 ο Ανδρέας Κατσανιώτης, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση λειτουργίας της μονάδας, η οποία εδώ και πολύ καιρό εμφανίζεται «μετέωρη», δημιουργώντας μεγάλες αβεβαιότητες στους εργαζόμενους, αλλά και συνολικά στην κοινωνία της Αιγιάλειας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τάχθηκε υπέρ της ανάγκης διατήρησης του κρατικού χαρακτήρα της αμυντικής βιομηχανίας, με παράλληλη εξυγίανση και εκσυγχρονισμό της, ώστε να καταστεί βιώσιμη και ανταγωνιστική.

«Ένα πολύτιμο κομμάτι της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας μας, αποτελεί παράλληλα ένα σημαντικό οικονομικό κομμάτι για την περιοχή της Αιγιάλειας. Πρόκειται για ένα συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο δεν πρέπει να απωλέσουμε. Οφείλουμε να στηρίξουμε τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της συγκεκριμένης παραγωγικής μονάδας, για λόγους εθνικούς, αλλά και τοπικούς» δήλωσε ο κ.. Κατσανιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις