Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήπως είστε οι επόμενοι πατρινοί που θα βάψουν τον τοίχο τους;

Μήπως είστε οι επόμενοι πατρινοί που θα ...

Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί τo ArtWalk 4 να ολοκληρώνεται με την 9η τοιχογραφία για φέτος αλλά Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ψάχνει ήδη τους επόμενους πατρινούς που θα βάψουν τον τοίχο τους στο επόμενο street Art Φεστιβάλ. Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Θέλετε ο γκρίζος τοίχος σας να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο έργο τέχνης;

 Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6934269856 ή στο email: [email protected] ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για την ένταξη του τοίχου σας στο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk που διοργανώνεται ετησίως από την Art in Progress. Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό και έδρα την Πάτρα.

Διοργανώνουμε τα μοναδικά διεθνή φεστιβάλ στην πόλη μας: το ArtWalk και το RE-culture. Υποστηρίζουμε την προσπάθειά μας αμιγώς σε εθελοντική βάση με σημαντικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία και την πόλη. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.artinprogress.eu. Επιθυμούμε, να ενταχθεί και ο «τυφλός τοίχος» της πολυκατοικίας σας στο επόμενο ArtWalk!

 Το ArtWalk πραγματοποιείται ετησίως κάθε Μάιο και Ιούνιο στην Πάτρα. Η Art in Progress αναλαμβάνει όλη την διαδικασία. Χρειαζόμαστε την έγγραφη άδεια από τουλάχιστον το 75% των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Στο πλαίσιο του ArtWalk, η Art in Progress προσκαλεί διάσημους street artist από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης.

 Με αυτό τον τρόπο, ο τοίχος σας θα αποτελέσει τον καμβά για τη δημιουργία ενός μοναδικού καλλιτεχνικού έργου και θα γίνει επίκεντρο όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον οργανισμό και την δράση του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.artinprogress.eu, στο Facebook (Art In Progress) ή το instagram (artinprogress.patras).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις