Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο εδώλιο για τις "ερωτικές του περιπέτειες"- Αντί για βιαστής... εραστής;

Στο εδώλιο για τις "ερωτικές του πε...

Αντιμετώπισε βαριές κατηγορίες και αθωώθηκε από το δικαστήριο της Πάτρας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας κάθισε ένας Αλβανός υπήκοος εξαιτίας δύο «ερωτικών περιπετειών» που είχε το καλοκαίρι του 2007, στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για δύο διαφορετικές ιστορίες που εξέτασε το δικαστήριο, το οποίο τον αθώωσε και για τις δύο.

Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος φυγοδικούσε για 12 ολόκληρα χρόνια, αφού είχε διαφύγει στην χώρα καταγωγής του. Τελικά συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο στο Αγρίνιο, προφυλακίστηκε και αντιμετώπισε ένα βαρύ κατηγορητήριο και για τις δύο ποινικές υποθέσεις.

Τι ισχυρίστηκε 24χρονη βορειο-ιρλανδή τουρίστρια

Στην πρώτη περίπτωση, είχε καταγγελθεί από 24χρονη βορειο-ιρλανδή που έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο, για κατά συρροή βιασμό της.  Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η νεαρή τουρίστρια, το βράδυ της 31ης Ιουλίου του 2017, ζήτησε από τον κατηγορούμενο να την πάει μια βόλτα με την μηχανή του, αλλά εκείνος την οδήγησε σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στις Αλυκές, την έσυρε με την βία στο κρεβάτι και την βίασε κατ' επανάληψη 6 - 7 φορές.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος και οι αντιφάσεις της καταγγέλλουσας

Ο  κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 24χρονη τουρίστρια, τονίζοντας όμως ότι, όλα έγιναν με την θέλησή της.  Η εισαγγελέας της έδρας, αν και επισήμανε αρκετές φορές αντιφάσεις στις καταθέσεις της κοπέλας, ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου για την κατηγορία του βιασμού. Κατά την εκτίμησή της, η κοπέλα είχε «παραχωρηθεί» από τον φίλο της, στον κατηγορούμενο, για να ικανοποιήσει σεξουαλικές ορμές του. Μάλιστα, θεώρησε ως ένδειξη, αν όχι απόδειξη ενοχής, την φυγή του κατηγορούμενου στην Αλβανία και την εξαφάνισή του για χρόνια.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του κατηγορούμενου, με 5-2 ψήφους.

Η ιστορία με την παντρεμένη ομοεθνή του

Στη δεύτερη υπόθεση, ο κατηγορούμενος Αλβανός, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, για την καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος του μια παντρεμένη ομοεθνής του, με την οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση και πάλι το καλοκαίρι του 2007.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ένα βράδυ μπήκε στο δωμάτιό της από το παράθυρο του σπιτιού, και ότι τη χτύπησε και προσπάθησε να την βιάσει, ενώ τα παιδιά της βρίσκονταν μπροστά.

Ο νεαρός Αλβανός αρνήθηκε την κατηγορία και ανέφερε  ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την παντρεμένη γυναίκα και απέδωσε την καταγγελία, στο ότι ο σύζυγός ανακάλυψε την παράνομη σχέση και μάλιστα, μια φορά τον είχε χτυπήσει. Μετά από αυτό το γεγονός, αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή με την παντρεμένη γυναίκα. Τα  σημάδια που έφερε η καταγγέλλουσα, τα απέδωσε σε χτυπήματα από τον σύζυγό της, όταν πληροφορήθηκε την παράνομη σχέση.

Και σε αυτή την υπόθεση, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, αλλά  αθωώθηκε ομόφωνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις