Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζέστη το Σαββατοκύριακο αλλά δεν θα κρατήσει πολύ - ΒΙΝΤΕΟ

Ζέστη το Σαββατοκύριακο αλλά δεν θα κρατ...

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Κύμα καύσωνα θα κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη από το προσεχές Σαββατοκύριακο ανεβάζοντας τον υδράργυρο έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, η καιρική αστάθεια των τελευταίων ημερών θα αρχίσει να περιορίζεται σταδιακά σε όλη τη Γηραιά Ηπειρο και από το βράδυ της Παρασκευής το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει δραματικά.

Οι συνθήκες καύσωνα θα αρχίσουν να διαμορφώνονται το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν -τουλάχιστον- μέχρι τη Δευτέρα, οπότε σε αρκετές χώρες της Ευρώπης θα καταγράφονται θερμοκρασίες «κοντά στους 36, 37, 38 ίσως και 39 βαθμούς Κελσίου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ωστόσο, στην Ελλάδα δεν θα επηρεαστούμε αν και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ζέστη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (βίντεο)

Οι φίλοι και γενικά το ταξιδιωτικό κοινό που πρόκειται να επισκεφθεί περιοχές όπως την Ισπανία, τη Γαλλία, τα ανατολικά της Μ. Βρετανίας, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, την Ελβετία αλλά τη βόρεια Ιταλία από την ερχόμενη Δευτέρα καλό θα είναι να λαμβάνουν τα μέτρα κατά του καύσωνα που λαμβάνουν οι ντόπιοι και να υιοθετούν και οι ίδιοι και να αποφεύγουν την έκθεσή τους στον ήλιο το μεσημέρι.να ενημερώνονται για τον καιρό από την επίσημη μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας που βρίσκονται ή θα βρίσκονται! 
Οι αναμενόμενες πολύ υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, οπότε καλό επίσης είναι να ενημερώνονται από τις τοπικές αρχές για τυχόν ανάλογα περιστατικά ! 
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις