Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tην Πέμπτη στο Athens Music Week η Κατερίνα Ντούσκα

Tην Πέμπτη στο Athens Music Week η Κατερ...

Θα εμφανιστεί στην ενότητα The Public Interview, Γυναίκες Acapella, στο Impact Hub Athens

To  Athens Music Week  ή Διεθνής Συνάντηση για τη Μουσική Βιομηχανία στην Αθήνα που διεξάγεται από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου 2019 αποτελεί «μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την ανάδειξη νέων ταλέντων και ιδεών, μια μεγάλη γιορτή πολιτιστικής και δημιουργικής πολυμορφίας και αφορμή για διασυνδέσεις, νέες φιλίες και απρόσμενες ανακαλύψεις».

Η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή, Κατερίνα Ντούσκα η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ με το κομμάτι "Better love" αφήνοντας καλές γενικά εντυπώσεις και περνώντας από τον α’ ημιτελικό στον τελικό, θα βρεθεί στο Athens Music Week και περιμένει όλους τους eurofans αλλά και γενικότερα το κοινό που την ακολουθεί, να την απολαύσουν στην ενότητα "The Public Interview : Γυναίκες Acapella".

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 18:00 με 19:30 στο Impact Hub Athens (Καραισκάκη 28, Αθήνα)  6 γυναικείες προσωπικότητες της μουσικής, ανάμεσα τους και η φετινή μας εκπρόσωπος στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού, λύνουν απορίες, μοιράζονται τεχνογνωσία, δεξιότητες και συμβουλές απαντώντας με αμεσότητα και ειλικρίνεια σε ερωτήσεις του κοινού, σκοπεύοντας να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στη δική τους περίπτωση επαγγελματικής εξέλιξης στο χώρο.

Πρόκειται για μια διασκεδαστική μορφή συνεδριακού διαλόγου όπου αντιστρέφονται οι ρόλοι. Τον «πρώτο λόγο» σε αυτή τη διαδικασία δημόσιας συζήτησης έχει το κοινό, με τις ‘κυρίες’ να απαντούν βάσει της προσωπικής εμπειρίας τους.

Οι 6 εμβληματικές γυναίκες όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, θα κάνουν σύντομες και στοχοθετημένες τοποθετήσεις (max 3 λεπτά) επικεντρωμένες στην τεχνογνωσία/το θέμα τους και έπειτα θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να συζητήσουν μαζί τους, με την καθοδήγηση της moderator, για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν, βοηθώντας άμεσα στην επίλυση αποριών και προβληματισμών των συμμετεχόντων που θα ήθελαν να ακολουθήσουν στα χνάρια αυτών των γυναικών.

Οι υπόλοιπες πέντε γυναίκες που θα "λαμπρύνουν" με τη παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση είναι οι: Αγγελική Κανελλοπούλου/δικηγόρος/Nομ.σύμβουλος Ε.Υ.Ε.Δ, Κλεοπάτρα Φυντανίδου/Ραδιοφ. παραγωγός Best 92.6, Δήμητρα Terranova ραδιοφωνική μουσική παραγωγός, Idra Kayne (δημιουργός-τραγουδίστρια-ηθοποιός) Όλγα Σταυροπούλου και Τόνια Δραγούνη.

Η ΕΥΕΔ συμμετέχει ως θεσμικός υποστηρικτής στην 1η διοργάνωση του Athens Music Week, ενός νέου θεσμού που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Πολλοί γνωστοί δημιουργοί, djs, μουσικοί παραγωγοί, stand-up comedians κ.α.,  πλαισιώνουν τις μουσικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight