Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πολλοί φιλότεχνοι και επώνυμες παρουσίες στην έκθεση γλυπτικής της Ελένης Ζαβέρδα - Κίτρου

Πολλοί φιλότεχνοι και επώνυμες παρουσίες...

Τα εγκαίνια έγιναν στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Πολλοί φιλότεχνοι έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της νέας ξεχωριστής έκθεσης γλυπτικής της Ελένης Ζαβέρδα –Κίτρου το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2019 στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας, στην άνω πόλη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κοινωνικό εικαστικό project & μία έκθεση στην οποία το παιδί βρίσκεται στο επίκεντρο. «Οικονομική κρίση και παιδιά, μικρά παιδιά, τα δικά μας παιδιά... κι όλων τα παιδιά... Κι εμείς, που κάποτε ήμασταν παιδιά και τώρα αποφασίζουμε γι’ αυτά» ήταν η βασική φιλοσοφία της ταλαντούχας εικαστικής δημιουργού με αφορμή την συγκεκριμένη έκθεση που θα παραμείνει ανοικτή έως και την προσεχή Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων ενώ το δικό της μουσικό τόνο χάρισε στην όμορφη βραδιά των εγκαινίων η παρουσία και συμμετοχή των μελών της χορωδίας Cantelena.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που θαύμασαν τις δημιουργίες της Ελένης Ζαβέρδα-Κίτρου και την συνεχάρηκαν ήταν ο σύζυγος της και γνωστός ιατρός Μιχάλης Κίτρου, ο επίσης ιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας με τη σύζυγο του Πόπη Καράβολα, ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος Σερέτης με τη σύζυγο του Ζωή, κ.α.

Επίσης παρέστησαν μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου καθώς και οι Κώστας Καρπέτας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος Παναγιώτης Γκούμας, η δημοσιογράφος Νεκταρία Ντούκα από το thebest.gr, ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δριβίλας, ο Κώστας Βρης, ο επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος, ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, κ.α.

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight