Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δροσερή η πρεμιέρα του φιλμ "Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή" στο θερινό Cine-Άνεσις -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δροσερή η πρεμιέρα του φιλμ "Οι Άνδ...

Το φιλμ ξεκίνησε από την Πέμπτη να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες και της Πάτρας

Δροσερή ήταν η ελληνική πρεμιέρα της νέας ταινίας της Sony, «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» που υποδέχτηκε το κοινό στην φιλόξενη ταράτσα των Αμπελοκήπων, στο Cine – Άνεσις, στην Αθήνα που για δεύτερο καλοκαίρι άνοιξε την πόρτα του στο κοινό της Αθήνας που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο. 

Ανάμεσα στους θεατές που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα, ήταν και η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, ο παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας και η chef Γωγώ Δελογιάννη.

Στον χώρο εκτέθηκαν και έργα σπουδαστών του ΑΚΤΟ, οι οποίοι εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και επιμελήθηκαν αφίσες και εικαστικά, βασισμένα στο πολυδιάστατο σύμπαν της ταινίας «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» που να σημειώσουμε πως από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε να προβάλλεται κανονικά στις Ελληνικές αίθουσες και της Πάτρας στα Odeon Veso Mare, ταυτόχρονα με την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

Σύνοψη

Οι Άντρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας H (στο ρόλο ο Chris Hemsworth)  και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη M (Tessa Thompson) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.

Παίζουν και οι Λίαμ Νίσον και Έμα Τόμσον.

Η ταινία κυκλοφορεί στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Feelgood.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight