Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Βάλτε οριστικό τέλος σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα

Βάλτε οριστικό τέλος σε τοπικό πάχος και...

Με τη νέα επαναστατική θεραπεία σώματος, CaviLipo Therapy!

Η Cosmetic Derma Medicine παρουσιάζει τη νέα επαναστατική θεραπεία σώματος, CaviLipo Therapy! Δίαιτες, καλλυντικές κρέμες, γυμναστική … τα έχετε δοκιμάσει όλα, όμως το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα επιμένουν! 

Η Cosmetic Derma Medicine πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα τη θεραπεία CaviLipo, που θα σας απαλλάξει οριστικά από τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτό το καλοκαίρι τη σιλουέτα που επιθυμείτε! Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε.

Τι είναι η CaviLipo Therapy;

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που συνδυάζει τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης και τη θεραπεία Cavitation RF με στόχο μόνιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που έχουν δοκιμάσει ανεπιτυχώς τα πάντα! 

Το πρώτο στάδιο της θεραπείας γίνεται με τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης, η οποία ξεκινάει τη λιπόλυση. Μπορεί να γίνει με δυο τρόπους: είτε ενέσιμη είτε χωρίς ενέσεις. Και στις δυο περιπτώσεις πραγματοποιείται έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να μεταφέρουμε με ακρίβεια στην περιοχή του προβλήματος, δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση. 

Στη συνέχεια εφαρμόζεται το Cavitation RF: η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης, λιπογλυπτικής και εξαφάνισης της κυτταρίτιδας. Τo Cavitation στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας!

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η Cavi Lipo Therapy;

Η Cavi – Lipo Slim Action Therapy εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος (γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες), να εξαλείψουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.  

Πότε θα δω αποτελέσματα; Πόσες συνεδρίες απαιτούνται; 

Τα αποτελέσματά της CaviLipo Therapy είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 και φθάνει έως τους 10 πόντους, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Παράλληλα επιτυγχάνεται και βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης του δέρματος. 

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε και είναι κάτι που το συζητάμε εκτενώς κατά την πρώτη επίσκεψη. Συνήθως κάνουμε 6 με 8 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 10-14 ημερών. 

Πονάει το CaviLipo Therapy; 

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να αισθάνεται θερμότητα στην περιοχή της θεραπείας που είναι ένδειξη ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει. Αμέσως μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ανακαλύψτε την προσφορά που έχει αυτό το μήνα η Cosmetic DermaMedicine για την θεραπεία CaviLipo εδώ!

Ευχαριστούμε τη δρα Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της CosmeticDerma Medicine.

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στην Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 93-97 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: http://www.instagram.com/cdm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View