Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Χαζέψαμε» με το ολοκαίνουριο κατάστημα Arvana Baby

«Χαζέψαμε» με το ολοκαίνουριο κατάστημα ...

Η νέα πρόταση της Βάσως Καλογεράτου

Και πώς να μην χαζέψεις; Στο χρώμα της μέντας με το μεταλλικό πλέγμα στη βιτρίνα, είναι η νέα πρόταση της Βάσως Καλογεράτου, η οποία μετά από τρεις δεκαετίες αφοσίωσης στα πιο ραφινάτα λευκά είδη παρουσιάζει έναν ακόμα χώρο- πειρασμό, ειδικά για το μωρό, πλαισιωμένη γόνιμα από τις κόρες της.

Αρετή (Ar), Βάσω(Va) και Ναυσικά(Na) μας (επανα)συστήνονται σαν Arvana με τον διακριτικό, κατάδικό τους εκλεπτυσμένο τους τρόπο, πάντα στην ίδια γωνία, Ερμού και Κανακάρη και με την ίδια επιμονή για το… τέλειο.

Μας μίλησαν για ένα συνολικό rebranding, δηλαδή την απόφασή τους να δημιουργήσουν ένα brand, με δύο καταστήματα: Arvana Home & Arvana Baby, δίπλα - δίπλα με μια εσωτερική πόρτα να ενώνει τους δύο «διαφορετικούς» κόσμους για το σπίτι και το παιδί.

Baby σημαίνει - εκτός από την απόλυτη ευτυχία! - ύπνος, μπάνιο, φαγητό, διακόσμηση παιδικού δωματίου, αξεσουάρ. Σημαίνει βόλτες, σημαίνει παιχνίδι. Και σημαίνει πως αν θέλετε ιδιαίτερες και ολοκληρωμένες προτάσεις - σε μια μελετημένα conceptual προσέγγιση - για να χαρείτε όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές, αυτά που θα δείτε στο Arvana Baby θα σας ενθουσιάσουν!

Οι επιλογές σε μάρκες και προμηθευτές προσεγμένες μια-μια, όπως πάντα τόσα χρόνια. La Millou, Down Town home, Lorena Canals, Stokke κτλ. Το γούστο και η εμπειρία της Βάσως Καλογεράτου έχει μεταλαμπαδευτεί στα πρόσωπα των δυο κοριτσιών της και το μαγικό της άγγιγμα σε συνθέσεις και προτάσεις αναπαράγεται "DNA-ικά". Θα σε ακούσουν, θα σου προτείνουν, θα σε γεμίσουν χαρά.

Η πρώτη μας επίσκεψη στο ολοκαίνουργιο κατάστημα μας απέδειξε ότι η σταθερή αξία Καλογεράτου παραμένει αναλλοίωτη και η προσέγγιση στο νέο είδος ξεχειλίζει φρεσκάδα και πρωτοτυπία.

Και φυσικά στο διαδίκτυο το www.arvana.gr υπάρχει, αλλάζει και εξελίσσεται για να το εξερευνήσετε.

 

Arvana-Ερμού 70 & Κανακάρη 120

Τηλ. 2610 224910

www.arvana.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight