Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέοι χάρτες μέσα στον Ιούλιο, στο Battlefield V - Μάχη στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Νέοι χάρτες μέσα στον Ιούλιο, στο Battle...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά τι έρχεται

Σημαντικά νέα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του EA Play 2019. Οι χάρτες Marita και Al Sun Dan για το Battlefield V είναι δύο ακόμη προσθήκες εκ των οποίων η πρώτη με ελληνικά χρώματα. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι το Chapter 5 θα μεταφέρει τη δράση στον Ειρηνικό ωκεανό όπου οι αμερικανικές δυνάμεις θα πολεμήσουν σώμα με σώμα με την Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας.

Ο χάρτης Marita τοποθετείται στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Είναι η απεικόνιση ενός ορεινού χωριού που ελέγχεται από τους Συμμάχους. Σκοπός των παικτών θα είναι να υπερασπιστούν το χωριό από τις δυνάμεις του Άξονα, σε μάχες σώμα με σώμα στα καλοσχεδιασμένα σοκάκια του χωριού.

Ο δεύτερος χάρτης τοποθετείται σε ένα άγονο περιβάλλον της βορείου Αφρικής. Σε αυτόν δίνεται έμφαση σε μάχες μεγάλης κλίμακας με τη συμμετοχή επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Θα πρέπει να πάρετε τον έλεγχο στρατοπέδων, ενός πύργου επικοινωνιών και μια αεροπορικής βάσης για να κερδίσετε τη μάχη για επικράτηση.

Οι χάρτες Marita και Al Sun Dan θα προστεθούν τον Ιούλιο. To Chapter 5 θα λανσαριστεί μέσα στο φθινόπωρο. Η Marita είναι ο δεύτερος ελληνικός χάρτης που δίνεται μετά τη Mercury και τη μάχη της Κρήτης.

Το τρέιλερ των νέων χαρτών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις