Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Παχειά άμμος Λασιθίου

Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Παχειά άμμος Λασιθίου

Η σορός εκτιμάται πως ήταν στη θάλασσα για 5 με 6 μήνες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 εξαιτίας ενός πτώματος που βρέθηκε στην Παχειά Άμμο στο Λασίθι της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένας άνδρας που εκτελούσε εργασίες, εντόπισε το άψυχο σώμα το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής αλλά και άνδρες του Λιμενικού σώματος κι όπως μαρτυρούν τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα ξεβράστηκε από την θάλασσα στην παραλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της προχωρημένης σήψης είναι πολύ δύσκολη η αναγνώρισή του ενώ η νεκροψία – νεκροτομή που έχει διαταχθεί αναμένεται να δώσει απαντήσεις τόσο για την ταυτότητα του ανθρώπου όσο και για τις συνθήκες του θανάτου του.

Το άψυχο σώμα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη με την πρώτη αυτοψία να δείχνει πως ήταν στη θάλασσα για τουλάχιστον πέντε με έξι μήνες.

Μάλιστα, το πτώμα ξεβράστηκε στην όχθη της Παχειάς Άμμος σε κατάσταση που δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί καθώς του λείπουν τα άκρα του ενώ την Τρίτη 11/6 αναμένεται να στηθεί επιχείρηση από το Λιμενικό σώμα  στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη του σώματός του.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης προκειμένου να διενεργηθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, από την οποία θα προκύψουν πληροφορίες και για το φύλο του πτώματος (αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα), την ηλικία και γενικότερα την ταυτότητά του καθώς και τις συνθήκες του θανάτου του.

Η φωτογραφία είναι από το anatolh.gr

Η φωτογραφία είναι από το anatolh.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις