Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πένυ Αγοραστού αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα: "Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε φίλε μου"

Η Πένυ Αγοραστού αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρ...

Θυμήθηκε τα ανέμελα καλοκαίρια που πέρασαν έφηβοι στην Σκάλα Καλλονής

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε η γνωστή ηθοποιός Πένυ Αγοραστού τον αδικοχαμένο νεαρό επιχειρηματία και πρώην παίκτη του τηλεοπτικού "Power of Love", Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του στην Λ. Συγγρού στην Αθήνα και κηδεύτηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέσβο μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης, συγκίνησης και σπαραγμού.

Η 31χρονη Πένυ Αγοραστού που την έχουμε δει στο σήριαλ «Έλα στη Θέση μου» στο κανάλι του Alpha στο ρόλο της Λατάνια, αποκάλυψε πως δεν γνώρισε τον Πάνο Ζάρλα από το ριάλιτι «Power of love» του Σκάι, αλλά τον ήξερε από τα παιδικά και κυρίως εφηβικά τους χρόνια, όταν γελούσαν και έκαναν πλάκες ο ένας στον άλλο με την παρέα τους στην Σκάλα Καλλονής.

Συγκινημένη η ηθοποιός έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στη μνήμη του Πάνου Zάρλα όπου μεταξύ άλλων γράφει: «εγώ ξέρω τον Πάνο που περνούσαμε τα καλοκαίρια μας στη Σκάλα Καλλονής και γελάγαμε, ερωτευόμασταν, του κάναμε πλάκες με το ξανθό μου φιλαράκι που μας είχα ζαλίσει και γέλια! Πολλά γέλια. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε φίλε μου. Να μας προσέχετε από κει ψηλά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight