Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εδώ έθαψε τον Δημήτρη Γραικό ο δολοφόνος του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εδώ έθαψε τον Δημήτρη Γραικό ο δολοφόνος...

Η σορός του βρέθηκε μόλις 5 λεπτά από το σημείο που τον κατέγραψε τελευταία φορά η κάμερα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δολοφονία του 59χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το thesstoday.gr, το σημείο που βρέθηκε η σορός του απέχει μόλις 5 λεπτά από το σημείο που τον κατέγραψε τελευταία φορά η κάμερα, πριν εξαφανιστεί.

Στο σημείο έκαναν έρευνες αστυνομικοί με ειδικό μηχάνημα – σκάνερ του ΑΠΘ, που ουσιαστικά “ακτινογραφούσε” την περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις έρευνες παρακολουθούσε ο φερόμενος ως δολοφόνος του Γραικού. Μάλιστα πηγές λένε ότι ο ίδιος ήταν ατάραχος και συμπεριφερόταν σαν να μη γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση.

Ωστόσο, κάποια στιγμή αυτός λύγισε και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του επιχειρηματία από τον Πεντάλοφο Ωραιοκάστρου.

Τομ φερόμενο ως δολοφόνο τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και εκεί φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σορός του άτυχου επιχειρηματία ήταν θαμμένη σε βάθος 3 μέτρων σε μία περιοχή, που μάλιστα είναι βαλτώδης.

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, αφού αναχώρησε από σφαγείο της Χαλάστρας με το 4×4 αυτοκίνητο του που βρέθηκε και αυτό θαμμένο στο σημείο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για την υπόθεση είχε καταθέσει μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ο αδελφός του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, με την αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών να προτείνει την αρχειοθέτησή της. Η πρότασή όμως δεν εγκρίθηκε από τον αντιεισαγγελέα Εφετών Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος επέστρεψε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, εισηγούμενος την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, κατά παντός υπευθύνου. Κατόπιν αυτού, η δικογραφία βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στα χέρια ανακρίτριας που είχε ξεκινήσει νέο κύκλο καταθέσεων και ερευνών. Κατά την κρίση του αντεισαγγελέα Εφετών, ο 59χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας, χωρίς όμως να προσδιορίζει σε ποιόν στρέφονται υπόνοιες ως προς αυτό.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που εξετάστηκαν κατά την έρευνα των διωκτικών Αρχών ήταν και ο έμπορος κρεάτων, στην κτηνοτροφική μονάδα του οποίου εντοπίστηκε τελικώς το πτώμα του Δημήτρη Γραικού. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είχε οικονομικές συναλλαγές με τον 59χρονο, ενώ κατά την διενεργηθείσα έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι είχε «άνοιγμα» προς τον άτυχο κτηνοτρόφο.

Η εξέτασή του στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία νεότερη ενημέρωση για την υπόθεση θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο από το life-events.gr και τοthesstoday.gr:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις