Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

81χρονος ξεκίνησε οδικώς από την Αγγλία για τη Ρώμη και το Gps τον έβγαλε...Γερμανία!

81χρονος ξεκίνησε οδικώς από την Αγγλία ...

Και η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί

Ξεκίνησε από το σπίτι του στο Νιουκασλ της Βρετανίας για να πάει οδικώς στη Ρώμη και να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο. Ένα λάθος στο GPS όμως οδήγησε τον άτυχο συνταξιούχο στη Γερμανία!

Η Οδύσσεια του 81χρονου ξεκίνησε όταν αντί να γράψει Roma στο Gps της Jaguar του έγραψε Rom. Κι έτσι μετά από ώρες οδήγησης έφθασε κάπου που ούτε Κολοσσαίο έβλεπε, ούτε Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Οι οδηγίες που του έδινε το μηχάνημα τον έβγαλαν στην μικρή κοινότητα Rom της Δυτικής Γερμανίας. Και η περιπέτεια δεν τελείωσε εκεί.

 

Ο συνταξιούχος πάρκαρε, αλλά δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αμάξι του να κυλήσει και να γκρεμίσει τον οδοδείκτη που έγραφε “Rom”.

«Δεν κοίταξε καλά τον προορισμό στο GPS κι έτσι αντί για τη Ρώμη κατέληξε στη μικρή... αδελφή της, τη Ρομ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας», σχολίασε στην ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία.

Όσο για τον συνταξιούχο οδηγό; Στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο, την ώρα που κυλούσε προς τα πίσω, πιάστηκε στην ανοικτή πόρτα του και έπεσε με αποτέλεσμα ένα ασθενοφόρο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις αναρρώσει, πάντως, σκοπεύει να συνεχίσει το ταξίδι του -αυτή τη φορά για την πραγματική Ρώμη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight