Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Με στοχευμένο σχεδιασμό θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του Ερυμάνθου»

Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Με στοχευμένο ...

Συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης

Δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον Διαμαντή Κανελλόπουλο έδωσαν οι δημότες του Ερυμάνθου το βράδυ της Πέμπτης στη Χαλανδρίτσα, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού.  Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Διαμαντής Κανελλόπουλος «με την αποψινή σας παρουσία δίνεται το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ! Είναι πραγματικά ιδιαίτερα συγκινητικό να βρίσκομαι απόψε εδώ κοντά σας λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, διαπιστώνοντας  το πρωτοφανές ρεύμα συμπόρευσης και εμπιστοσύνης στο συνδυασμό μας».

Στην ομιλία του ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πριν από λίγο καιρό, οπότε και ξεκινήσαμε όλοι μαζί αυτή την κοινή προσπάθεια δεν είχα φανταστεί ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» θα αποκτούσε τέτοια μαζικά χαρακτηριστικά και θα διεκδικούσε νικηφόρα τη Διοίκηση του Δήμου μας!

Σας ευχαριστώ όλους, για αυτή την όμορφη πορεία.

Μέσα από τις καθημερινές επαφές μαζί σας, εγώ και οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, γίναμε σοφότεροι

και  σας διαβεβαιώ ότι από τις 27 Μαΐου, με τη δύναμη που θα μας δώσετε με την ψήφο σας θα συνεχίσουμε μαζί για να πάμε το Δήμο μας μπροστά!

Επειδή είμαστε ένας νέος συνδυασμός οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν βρήκαν τίποτε άλλο να μας προσάψουν απ’ ό,τι δεν έχουμε παρουσιάσει το πρόγραμμά μας για το Δήμο.

Τους απαντάμε ότι το πρόγραμμά μας το διαμορφώσαμε με όλους εσάς, γιατί προτεραιότητά μας είστε ΕΣΕΙΣ! Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι, μεταξύ των υποσχέσεων και των έργων, εμείς επιλέγουμε ξεκάθαρα τα έργα, με τα οποία και θα «μιλήσουμε» από την επομένη των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Γνωρίζουμε, ότι οι ανάγκες των συνδημοτών μας είναι πολλές,  ωστόσο, με στοχευμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες, δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα.

Δεν νοείται το 2019 να στερούνται τα χωριά μας βασικές δομές όπως είναι η ύδρευση, η Αγροτική οδοποιία, ο εξηλεκτρισμός, η αποχέτευση και η οργανωμένη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας.

Ταυτόχρονα βάζουμε τις βάσεις και δρομολογούμε αναπτυξιακές δράσεις και έργα, προκειμένου ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική και να επιστρέψει η ελπίδα στους νέους που εγκαταλείπουν τα χωριά μας.

 Αξιοποιούμε την παραλίμνια περιοχή του φράγματος Πείρου Παραπείρου, προβάλουμε και αξιοποιούμε τον Ορεινό μας όγκο,

αναδεικνύουμε την Αγροτική έκθεση Χαλανδρίτσας,

προωθούμε το Αυτοκινητοδρόμιο.

Με άμεση και συντονισμένη δράση,χωρίς αναβολές και χρονοβόρες συνεδριάσεις σηκώνουμε τα μανίκια και αναλαμβάνουμε δουλειά.

«με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια»

Λέει ο θυμόσοφος λαός.

Γι’ αυτό και εμείς όπως έχουμε πολλές φορές πει με ειλικρίνεια δεν ήλθαμε για να υποσχεθούμε αλλά για να εργασθούμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις