Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκλεψαν αυτοκίνητο και του "άλλαξαν τα φώτα" - Τρεις συλλήψεις στην Πάτρα

Έκλεψαν αυτοκίνητο και του "άλλαξαν...

Οι δράστες, τοποθέτησαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, διάφορα εξαρτήματα

Συνελήφθησαν, προχθές και χθες, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις Έλληνες και πιο συγκεκριμένα δύο  άνδρες ηλικίας 55 και 45 και μια μία 43χρονη για κλοπή κατά συναυτουργία  και πλαστογραφία πιστοποιητικών . Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ενεργώντας από κοινού με ένα ακόμα συνεργό τους, αφαίρεσαν την 29-01-2019 από περιοχή της Αττικής, ένα αυτοκίνητο και παραποίησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, τοποθέτησαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, διάφορα  εξαρτήματα (πινακίδα, αριθμός πλαισίου, κλωβό ,γέφυρα κ.α.) από ίδιου  τύπου όχημα, το οποίο εισήχθη από το εξωτερικό στην Χώρα μας την  20-05-2019, έχοντας υλικές ζημιές λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Επιπλέον οι δράστες, θα διέθεταν προς πώληση τμήματα  ανταλλακτικών,  αφού παραποιούσαν τους εργοστασιακούς τους αριθμούς. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εξετάζεται αν  οι δράστες συμμετείχαν και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής και παραποίησης  στοιχείων οχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις