Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Hλιάνα Παπαγεωργίου κάλεσε την αδελφή της στις οντισιόν του νέου GNTM

H Hλιάνα Παπαγεωργίου κάλεσε την αδελφή ...

H Πατρινή τοπ μόντελ και πρώην Σταρ Ελλάς είναι περιζήτητη

To διάσημο μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία είναι από την Πάτρα και μεγάλωσε στην γειτονιά της Αγ. Τριάδας, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό, αφού θα ξεκινήσουν οι auditions του δεύτερου κύκλου του GNTM – Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star. Μέχρι τότε, η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι περιζήτητη, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media και ειδικά το Instagram, στο οποίο είναι πολύ ενεργή.

Στο μεταξύ όπως διαβάσαμε στο protothema.gr, την Τετάρτη 22/5/2019 έκανε μια ανάρτηση στα stories της διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού δεν δημοσίευσε κάποιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, αλλά μια φωτογραφία της αγαπημένης της αδερφής, που είχε την ονομαστική γιορτή της.

«Χρόνια πολλά και στο αβερφιτάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ δεν δίστασε να την καλέσει και δημόσια στις auditions του GNTM, σχολιάζοντας: «Το ιπτάμενο, το αέρινο, το ανάλαφρο, το Greece’s Next Top Model (Έλα στις auditions να διδάξεις)».

Διαβάστε ακόμα:

Η αδελφή της πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου... θα μπορούσε να είναι μοντέλο! Οικογενειακή υπόθεση η ομορφιά- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight