Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πόδι 514 εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων για τις εκλογές

Στο πόδι 514 εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέ...

Πυρετός προετοιμασίας ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά

Πυρετός προετοιμασίας στο Δήμο Πατρέων για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. 514 δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται, ώστε όλα να είναι στη θέση τους το πρωί της Κυριακής και η εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά και στα 653 εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, το πρωί της Παρασκευής θα μεταφερθούν από τις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ στις Ιτιές, οι 1.500 κάλπες και τα 1.500 παραβάν, στα εκλογικά τμήματα, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η παράδοση του εκλογικού υλικού (βιβλία πρακτικών, γραφική ύλη, σάκοι, ψηφοδέλτια, κ.τ.λ.) στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη ταξινομηθεί από τους δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν σε τέσσερις κάλπες.

Τα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Πάτρας έχουν διασπαστεί σε Α΄ και Β΄ προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στις κάλπες στις οποίες θα ψηφίσει ο κάθε ψηφοφόρος. Στο πρώτο εκλογικό τμήμα θα τοποθετηθούν οι κάλπες για Περιφερειακές εκλογές και για Ευρωεκλογές και στο δεύτερο, οι κάλπες για Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές.

Για τις περιφερειακές, τις δημοτικές και τις κοινοτικές εκλογές  θα υπάρχουν ενημερωτικές αφίσες σε κάθε εκλογικό τμήμα, στο παραβάν, που θα αναγράφουν πόσους σταυρούς  έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις