Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Δελτίο Ειδήσεων Άγριες Μέλισσες Κορωνοϊός Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 I Can't Breathe
Εξάπλωση κορωνοϊού Χάρτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χριστακόπουλος: Εμείς στο «Κοινοτικόν» θα βρισκόμαστε δίπλα σου και τη Δευτέρα

Αλ. Χριστακόπουλος: Εμείς στο «Κοινοτικόν» θα βρισκόμαστε δίπλα σου και τη Δευτέρα

«Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα προβλήματά σου»

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενός έντιμου προεκλογικού αγώνα που δώσαμε όλοι εμείς στο Κοινοτικό με πενιχρά οικονομικά μέσα, με ίδιους πόρους και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα αγώνα που τον δώσαμε από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, από φίλο σε φίλο.

Πιστεύω ότι ενημερώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τους Πατρινούς για τους στόχους μας. Στο Κοινοτικόν επιθυμούσε να παίξουμε έναν ρυθμιστικό ρόλο, με διάθεση συνεργασίας σε όλα εκείνα τα ζητήματα που συντείνουν προς το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της.

Η απλή αναλογική που εφαρμόζεται από αυτές τις εκλογές μας το επιτρέπει γιατί όποιος Δήμαρχος και αν εκλεγεί θα χρειαστεί συνεργασίες για να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο τα σχέδια της νέα δημοτική Αρχής. Δική μας επιδίωξη είναι η εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, η ενεργοποίηση των ιδιωτικών κεφαλαίων, και η αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού της Πάτρας, σε μια συνολική προσπάθεια δημιουργίας έργων για την διευκόλυνση των κατοίκων της πόλης.

Προτεραιότητας σίγουρα αποτελούν η έλευση του τρένου στην πόλη μας, η ανάπλαση του θαλασσίου μας μετώπου, η αύξηση στο ποσοστό των απορριμμάτων που ανακυκλώνουμε κ.α.. Το βλέμμα μας και οι προσπάθειές μας θα πρέπει να εστιαστούν και στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τουριστικών πλεονεκτημάτων που έχουμε έναντι των άλλων πόλεων με σκοπό την προσέλκυση τουριστών που θα σέβονται όμως πάνω από όλα την κληρονομία αυτού του τόπου και την κουλτούρα μας.

Οι προτάσεις μας θα είναι παρεμβατικές προς τη δημοτική Αρχή με βάση το πρόγραμμά μας που έχει παρουσιαστεί σε πολλαπλές εκδηλώσεις μας. Θα αγωνιστούμε να υλοποιήσουμε όλο και περισσότερες προτάσεις μας δίνοντας μια άλλη προοπτική και έναν άλλο τρόπο σκέψης από τα κομματικά συμφέροντα που εγκλωβίζουν κάποιους από τους άλλους συνδυασμούς.

Το Κοινοτικόν θα παραμείνει στον χώρο που βρίσκεται τώρα και μετά τις εκλογές, δεν κλείνουμε τα γραφεία μας, δεν χανόμαστε από την πόλη, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, Ηφαίστου 11 κάθε Πέμπτη στις 8:00μ.μ..

Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα προβλήματά σας και θα συζητάμε μαζί σας εφικτές και βιώσιμες λύσεις που θα μεταφέρουμε στα Δημοτικά Συμβούλια με τη δύναμη που θα μας δώσετε με την ψήφος σας την Κυριακή.

Καλούμε κυρίως τους νέους να σηκωθούν από την πολυθρόνα και από το «αραλίκι» του «δεν βαριέσαι» και να πάνε να ψηφίσουν. Να μην αφήσουν τους άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Τώρα υπάρχει διέξοδος, υπάρχει τρόπος, υπάρχει το «Κοινοτικόν».

Μένω στην Αρόη, αγωνίζομαι για την περιοχή μου.

Ζω στην Πάτρα, αγωνίζομαι για την πόλη μου.

Εργάζομαι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και αγωνίζομαι στον χώρο μου για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και φροντίδας για τους ασθενείς.

 

*Ο Αλέξης Χριστακόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων με την δημοτική κίνηση «Κοινοτικόν»

Ειδήσεις