Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η διασφάλιση της ποιότητας πρώτο μέλημα των Μύλων Κεπενού

Η διασφάλιση της ποιότητας πρώτο μέλημα ...

Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής

Εμείς στους Μύλους Κεπενού, γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία της σταθερότητας στην ποιότητα και της συνέπειας στις προδιαγραφές, θέτοντας ως πρωταρχικό μέλημα μας την παροχή προϊόντων αρίστης ποιότητας στους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό στους Μύλους Κεπενού η ποιότητα και η ανάπτυξη του προϊόντος ελέγχεται εξονυχιστικά σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Εξειδικευμένα στελέχη δειγματοληπτούν ποικιλίες δημητριακών κατευθείαν από τον τόπο της καλλιέργειας ή τον τόπο αποθήκευσης με στόχο την αγορά αρίστης πρώτης ύλης. Στη συνέχεια, το σιτάρι φτάνει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και αποθηκεύεται με τα πιο αυστηρά κριτήρια υγιεινής. Κατά το πρώτο στάδιο παραγωγής, τον έλεγχο της διαδικασίας άλεσης αναλαμβάνει το πλέον εξειδικευμένο και κατάλληλο πρόσωπο, ο μυλωνάς. Τη σκυτάλη από αυτόν παίρνει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στο οποίο ελέγχεται κάθε παρτίδα παραγόμενου αλευριού. Εκεί, σε ένα σύγχρονο εργαστήριο, στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζεται η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων. Στο τελευταίο στάδιο του ελέγχου, κάθε αλεύρι ελέγχεται πρακτικά σε πραγματικές συνθήκες στο πειραματικό αρτοποιείο της εταιρείας μας.

Επισφράγιση των προσπαθειών για παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές είναι η απόκτηση των πιστοποιητικών διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 & ISO 22000,  που επιβεβαιώνουν το υψηλό κύρος και την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες μας μια πρόσθετη εγγύηση: πως θα εξακολουθούμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές επαγγελματικές απαιτήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life