Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eγκαινιάστηκε η έκθεση του Λεωνίδα Κουργιαντάκη στις "Μέρες Φωτογραφίας 2019"

Eγκαινιάστηκε η έκθεση του Λεωνίδα Κουργ...

Οι Πατρινοί παρακολούθησαν & την ομιλία του γνωστού φωτογράφου Παύλου Κοζαλίδη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Λεωνίδα Κουργιαντάκη με τίτλο "Συρτάρι ΧΧΙΙ, Φωτογραφίες σε Αποσύνθεση" στη Δημοτική Πινακοθήκη στην οδό Μιαζώνος και σε συνεργασία της Φωτογραφικής Λέσχης «Ηδύφως» με το Μουσείο Μπενάκη και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια την περασμένη Παρασκευή 17/5/2019 για να απολαύσει από κοντά την ιδιαίτερη αυτή έκθεση, το έναυσμα για την πραγμάτωση της οποίας, έδωσε το περιεχόμενο του συρταριού με νούμερο ΧΧΙΙ, τμήμα μιας μεταλλικής συρταροθήκης που βρίσκεται στο χώρο που φυλάσσεται το πρωτότυπο υλικό των φωτογραφικών αρχείων του Μουσείου Μπενάκη και περιλαμβάνει αρνητικά με μεγάλη μεγάλη έως και ολική καταστροφή της υπόστασής τους και κατ' επέκταση του ειδώλου τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου 2019 και είναι ενταγμένη στις «Μέρες Φωτογραφίας 2019».

Παράλληλα το Πατρινό κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παρουσίαση- ομιλία του γνωστού φωτογράφου Παύλου Κοζαλίδη με τίτλο "China: House of butterflies". Το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου 2019, όσοι βρέθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά ανέκδοτο υλικό του φωτογράφου από την τριακονταετή φωτογραφική εργασία του στην Κίνα, το μέρος από όπου ξεκίνησε το φωτογραφικό του ταξίδι. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον φωτογράφο και να του θέσει τις ερωτήσεις του σε μια παρουσίαση που ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν από κοντά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight