Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διεθνής Τύπος για Madonna στην Eurovision: Ήταν μια καρικατούρα του εαυτού της - Χαμός στο twitter

Διεθνής Τύπος για Madonna στην Eurovisio...

Βίντεο, φωτό και σχόλια από την χθεσινή εμφάνιση της βσίλισσας της ποπ στην σκηνή της Eurovision 2019

Η πολυαναμενόμενη χθεσινή εμφάνιση της Madonna στην Eurovision, εξελίχθηκε σε φιάσκο για την αειθαλή ποπ σταρ, με τoυς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ΜΜΕ του εξωτερικού να την χαρακτηρίζουν απογοητευτική. Μπορεί η εμφάνισή της να θεωρείται ιστορική για την σκηνή της Eurovision, μπορεί να έλαβε περισσότερα από 1 εκ. ευρώ για να εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ, ωστόσο δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών.

Είναι ενδεικτικό το σχόλιο της Γερμανικής εφημερίδας Welt: «Ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση, αυτό της εμφάνισης της «Βασίλισσας της Ποπ», που επισκίασε ακόμα και τον Ολλανδό νικητή Ντάνκαν Λόρενς, θα το θυμούνται όλοι για το πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της Madonna».

 

Διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μια Madonna καρικατούρα του εαυτού της, ενώ τα φάλτσα της σχολιάστηκαν από χιλιάδες χρήστες στο twitter.  Επιπλέον, τόσο, το αλά Game Of Thrones με μία πινελιά πειρατή, κοστούμι της, όσο και η εν γένει σκηνική της παρουσία δεν θύμιζε τίποτα από την παλιά ποπ σταρ. Κάποιες στιγμές μάλιστα φαινόταν να δυσκολεύεται να κινηθεί πάνω στη σκηνή. 

Εξυπακούεται ότι κάποιοι πιστοί φαν έσπευσαν να την υπερασπιστούν, κυρίως για το ότι παρά την κριτική που της ασκήθηκε για το ότι επέλεξε να εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ, εν τέλει πέρασε πολιτικό μήνυμα. 

Χωρίς να το γνωρίζουν οι διοργανωτές, η Μαντόνα «πέρασε» στην σκηνή της Eurovision μία παλαιστινιακή σημαία, αλλά και μία ακόμη Ισραηλινή, στην πλάτη δύο χορευτών, οι οποίοι στο τέλος ήταν αγκαλιασμένοι.

«Οι δύο σημαίες - του Ισραήλ και της Παλαιστίνης - δεν συμπεριλαμβάνονταν στo act και δεν υπήρχαν στις πρόβες. Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου και η Μαντόνα το γνώριζε αυτό» δήλωσε εκπρόσωπος της EBU.

Δείτε τις φωτό, τα σχόλια στο Twitter και το βίντεο με την εμφάνιση της Madonna.

H Madonna στην Eurovision

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight