Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο εντυπωσιακός Τσινγκίζ Μουσταφάγιεβ από το Αζερμπαϊτζάν στον 2ο ημιτελικό -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο εντυπωσιακός Τσινγκίζ Μουσταφάγιεβ από...

Ο σέξι 28χρονος τραγουδιστής λογίζεται στα φαβορί του τελικού της 64ης Γιουροβίζιον

Eκ των φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων που παίζει να είναι στην πρώτη πεντάδα απειλώντας και για τη νίκη, είναι η φετινή συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν με τον 28χρονο Τσινγκίζ Μουσταφάγιεφ και το δυναμικό, χορευτικό τραγούδι «Truth» και την «ρομποτική», πολύ μοντέρνα παρουσίαση επί σκηνής στο Τελ Αβίβ. Ο Chingiz Mustafayev κατάφερε να εντυπωσιάσει στον 2ο ημιτελικό της 64ης Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης 16/5/2019 και πέρασε στον τελικό του Σαββάτου.

Το τραγούδι ξεκινάει με 2 άσπρα ρομπότ που προβάλλουν καρδιακούς παλμούς λέιζερ πάνω στον Τσινγκίζ Μουσταφάγιεφ, ο οποίος είναι ντυμένος με μοντέρνα σκούρα γκρι, μαύρα ρούχα.

Ο Αζέρος Τσινγκίζ  Μουσταφάγιεφ λοιπόν εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και την «φουτουριστική» παρουσίαση του τραγουδιού του. Όπως διαβάσαμε, έχει γεννηθεί στις 11 Μαρτίου του 1991 στη Μόσχα και μετακόμισε στο Καζάχ του Αζερμπαϊτζάν σε ηλικία 6 ετών.

Έμαθε να παίζει κιθάρα και ξεκίνησε να συνθέτει δικά του τραγούδια από πολύ νεαρή ηλικία.

Το 2007 μετακόμισε μαζί με την μητέρα και τον αδερφό του στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν όταν προσκλήθηκε να περάσει από οντισιόν για την Αζέρικη εκδοχή του Pop Idol. Κέρδισε τον διαγωνισμό και σύντομα έγινε ανερχόμενο αστέρι στην Αζέρικη μουσική βιομηχανία.

Το 2013, εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στον διεθνή διαγωνισμό New Wave στη Γιούρμαλα της Λετονίας, όπου τερμάτισε 11ος ενώ 3 χρόνια μετά, το 2016 συμμετείχε στο “The Voice” της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight