Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα του "Everything is Wonderful" -Παρέστη & η Ντορέτα Παπαδημητρίου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα του "Everything ...

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την γοητευτική Τόνια Σωτηροπούλου βγαίνει 23/5/2019 στις αίθουσες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 13 Μαΐου 2019 στην Αθήνα στην κινηματογραφική αίθουσα Δαναός η πρεμιέρα της ταινίας «Everything is Wonderful» της Pia Mechler που θα βγει στις αίθουσες από τις 23/5/2019 σε διανομή της εταιρείας Feelgood. Παρούσα στη λαμπερή πρεμιέρα ήταν η Pia Mechler, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Τόνια Σωτηροπούλου, η παραγωγός Kim Dang και πλήθος προσωπικοτήτων από τον κόσμο της τηλεόρασης, της μόδας και του σινεμά, ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Κατερίνα Μπέη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια & ηθοποιός Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος που τον είδαμε φέτος στην σειρά εποχής «Η Ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ, η Ιωάννα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ο Χάρης Ντάβλας και οι σχεδιαστές μόδας MI-RO (Γιάννης Ράπτης, Δημήτρης Μαστρόκαλος).

Σύνοψη

Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Lena (Pia Mechler) πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Maria (Τόνια Σωτηροπούλου), μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο. Όταν η Lena διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

Την ταινία προλόγισαν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Pia Mechler και η Kim Dong ευχαριστώντας το κοινό που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα μιας ταινίας, κι όπως είπαν, «νιώθουν περήφανες που βρήκε τον δρόμο προς τις αίθουσες, σε μια παραγωγή που ενεπλάκησαν κυρίως γυναίκες συντελεστές».

Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες ΟRIFLAME, ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ, ΜCM, FRESH και ΙΝΤΙΜΙSSIMI.

Ενδεχομένως η ταινία να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

*Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight