Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Dior & Vogue Dinner: Μπέλα Χαντίντ, Μόνικα Μπελούτσι, Kάρλα Μπρούνι, γιόρτασαν στις Κάννες

Dior & Vogue Dinner:  Μπέλα Χαντίντ,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι ωραίες της ημέρας

Tα λαμπερά, παράλληλα events στο σινε-φεστιβάλ των Καννών είναι καθεστώς και πάντα με τη λεγόμενη "A list" διασημοτήτων. Η γαλλική Vogue με  οικοδέσποινα την διευθύντριά της Εμανουέλ Αλτ συνδιοργάνωσε με τον οίκο Dior ένα γεύμα γεμάτο επώνυμες κοκέτες ντυμένες βέβαια από το γαλλικό brand και μόνο. Στο επίκεντρο της προσοχής ήταν η καλιφορνέζα βασίλισσα του μόντελινγκ Μπέλα Χαντίντ αλλά και οι stars Μόνικα Μπελούτσι, Σαρλίν Γούντλει, η τραγουδίστρια Ασλι Σίμσον όπως και οι αλλοτινές δόξες της πασαρέλας Κάρλα Μπρούνι και Εύα Ερτζιγκόβα ήταν εκεί. Παρών και ο κορυφαίος ισπανός σκηνοθέτης Πέντρο Αλμοδοβάρ. 

Η Μπέλα Χαντίντ έδωσε το παρόν με nude σύνολο Dior εμπνευσμένο από τον κόσμο του μπαλέτου, το οποίο πραγματικά της πήγαινε πάρα πολύ. Το κοντό τοπ αναδείκνυε τη μικροσκοπική της μέση, ενώ η φούστα με τους φραμπαλάδες κουνιόταν σε κάθε της χαριτωμένη κίνηση. 

Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν πολύ διαχυτική με τον Αλμοδοβάρ αλλά είχε στο πλευρό της το νεαρό Γάλλο αγαπημένο της, με τον οποίο είναι πλέον αχώριστοι. Το μεγάλο τραπέζι της εκδήλώσης ήταν διακοσμημένο στη λευκή-μπλε διχρωμία που συμβόλιζε τη γαλλική ριβιέρα ενώ το "θέμα" της διοργάνωσης ήταν "Βelle de Jour-Η ωραία της ημέρας", όπως λεγόταν η θρυλική γαλλική ταινία με την Κατρίν Ντενέβ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View