Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ υποκλινόμαστε! Φόρεσες στην πλαζ των Καννών τα Valentino που ποθούμε…

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ υποκλινόμαστε! Φόρεσες ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βραζιλιάνα supermodel μάγεψε τα φλας με υπέροχο seventies dress και logo swimwear

Συνήθως οι βραζιλιάνες καλλονές της μόδας «παγιδεύονται» στη sexy εικόνα τους και δεν είναι τολμηρά trendy. Ετσι, επαναλαμβάνονται με ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα τους, δίχως να εξελίσσονται στυλιστικά. Η 34χρονη Ιζαμπέλ Γκουλάρντ λοιπόν μας αιφνιδίασε γιατί μας χάρισε από την κοσμοπολίτικη και σινεφίλ λουτρόπολη των Καννών δυο υποδειγματικές εμφανίσεις διακοπών.

Εμφανίστηκε στην Κρουαζέτ με μια από τις εμπριμέ δημιουργίες της κολεξιόν Valentino Spring -Summer 2019 (από τις ωραιότερες ever του ιταλικού οίκου). Το print ήταν σε μπλε-μοβ με λευκό και τα λουλούδια απέπνεαν vintage seventies style. Τα αξεσουάρ που επέλεξε ήταν κλειστές, ίσιες εσπαντρίγιες, ιβουάρ τσάντα με το σήμα του ιταλικού brand και τα χαρακτηριστικά γυαλιά της ίδιας σειράς σε λευκό χρώμα.

 

Επιπλέον απόλαυσε το μπάνιο της με μπικίνι σε ρετρό γραμμή με το σήμα του οίκου Valentino, προσφέροντας απανωτές χαρούμενες πόζες στους φωτογράφους. Εννοείται πως η σιλουέτα της ήταν αψεγάδιαστη, η τιμή του μαγιό αγγίζει τα 500 ευρώ και ήταν εντελώς άβαφη και ανεπιτήδευτη. Η Γκουλάρτ έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα της διεθνούς μόδας,  είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο isntagram και πέρυσι ήταν στην Μύκονο με τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View