Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του φιλμ "Swing Away" που γυρίστηκε στη Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του φιλμ &qu...

Πρωταγωνιστούν οι Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης και η Shannon Elizabeth

Την Δευτέρα 13/5/2019 πραγματοποιήθηκε η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας “Swing Away” στα Town Cinemas στη Γλυφάδα, στην Αθήνα. Πρόκειται για μία παραγωγή των Γιώργου Στεφανόπουλου και Σταμάτη Χιώτη, γυρισμένη στην μαγευτική Ρόδο.

Το παρών έδωσαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας όπως ο Μάνος Γαβράς, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η βετεράνος ηθοποιός Όλγα Δαμάνη, ο Χρήστος Σουγάρης αλλά και η Viktoria Miller που κάνει την πρώτη της εμφάνιση.

Επίσημος χορηγός της ταινίας ήταν η Aegean, Rodos Palace, Afandou Golf. Παρευρέθηκαν επίσης μέλη και αθλητές της Ακαδημίας του Ομίλου Γκλοφ Γλυφάδας Αθηνών καθώς και άλλα ονόματα της showbiz όπως είναι η Μαρίνα Βερνίκου, η Ελευθερία Ελευθερίου,  ο Σταν και πολλοί ακόμα.

Η ταινία θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο COSMOTE TV.

Σύνοψη

Μετά από μια ψυχική κατάρρευση που την οδηγεί εκτός αγώνων, η διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής,  πρωταθλήτρια του γκολφ, Zoe Papadopoulos, επιστρέφει στο χωριό των παππούδων της, στη Λίνδο της Ρόδου. Κάνει ένα ταξίδι επανεκκίνησης της ζωής της, προσπαθώντας να βρει τις ρίζες της αλλά και τη χαμένη πίστη στον εαυτό της.

Σε ένα σχεδόν εγκαταλειμμένο γήπεδο γκολφ, δίπλα στο χωριό, ανακαλύπτει ένα δεκάχρονο κορίτσι με σπάνιο ταλέντο στο άθλημα. Η Ελληνοαμερικανίδα πρωταθλήτρια γίνεται μέντοράς της. Συγκινείται  από το γεγονός ότι η μικρή είναι αποφασισμένη, μέσα στην παιδική της αθωότητα, και κόντρα  στο ότι ζει σε ένα μικρό χωριό, όπου δεν έχει θέση το γκολφ, να γίνει η επόμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μέσα από την σχέση με το παιδί, η Zoe ανακαλύπτει εκ νέου την αγάπη της για το παιχνίδι και τη δύναμη που δίνει η πίστη ακόμα και σε ένα άπιαστο όνειρο.

Όλο το χωριό εμπνέεται από την Zoe και την μικρή της μαθήτρια και  αρχίζει να παθιάζεται με το γκολφ. Το εγκαταλειμμένο γήπεδο αποκτά πάλι ζωή. Όλα όμως θα κινδυνέψουν να ανατραπούν από έναν κυνικό επιχειρηματία που θέλει  να χτίσει στο γήπεδο γκολφ, ξενοδοχείο.

Η Zoe θα ξεσηκώσει τους κατοίκους σε μια επική αναμέτρηση για την σωτηρία του γηπέδου γκολφ, ενάντια στον άπληστο επιχειρηματία.

Η τελική αναμέτρηση θα γίνει με ένα στοίχημα. Όλα θα παιχτούν σε μια παρτίδα γκολφ ανάμεσα στον επενδυτή, που παίζει πολύ καλό γκολφ, και τη μικρή μαθήτρια της Zoe. Όποιος νικήσει παίρνει τη γη.

Μια πρωτότυπη μονομαχία γκολφ, ανάμεσα σε έναν  κυνικό άνθρωπο των χρημάτων και σε ένα παιδί που υπερασπίζεται το χωριό του και το όνειρό του. Η παγκόσμια πρώτη προβολή έγινε ήδη το 2017 στην Αμερική, ενώ συμμετείχε και στο Ελληνικό Φεστιβάλ ταινιών του Λος Άντζελες.

H σκηνοθεσία είναι του Michael Achilles Nickles & παραγωγός είναι ο Ελληνοαμερικανός George Elias Stephanopoulos.

Οι φωτ. είναι Panoulis Photography.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight