Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η τελειόφοιτη της Δραματικής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Λένα Νάτση διακρίθηκε στην Ιταλία

Η τελειόφοιτη της Δραματικής του ΔΗ.ΠΕ.Θ...

Στο διαγωνισμό ποίησης Castello di Duino

Η τελειόφοιτη της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Λένα Νάτση διακρίθηκε με το βραβείο Αδημοσίευτου Ποιήματος στον διαγωνισμό Διεθνές Βραβείο Ποίησης Castello Di Duino που είχε θέμα «Έχω ένα όνειρο». Το βραβευμένο ποίημα της αναμένεται να μεταφραστεί στα Αγγλικά και Ιταλικά και θα συμπεριληφθεί σε ιταλική έκδοση.

Η πρωτοβουλία του σκηνοθέτη Τσέζαρι Γκραουζίνις, διευθυντή σπουδών της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, που από το 2016 και κάθε χρόνο, την 21η Μαρτίου, καθιέρωσε  να γιορτάζουν  οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης συμμετέχοντας σε ποιητικό μαραθώνιο, ήταν και η αφορμή να τολμήσουν οι σπουδαστές της Σχολής να παρουσιάσουν και δικά τους  ποιήματα στην ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση στο θεατράκι Μπάρρυ, στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, σε καταστήματα, δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες.

Πιστεύοντας βαθιά ότι η ποίηση πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής μας πραγματικότητας, είναι ενθαρρυντικό ότι κάθε χρόνο οι σπουδαστές επιλέγουν να μοιραστούν με το κοινό  την αγάπη τους για τον ποιητικό λόγο, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture