Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mε αέρα κοσμαγάπητης ενζενί η Σελένα Γκόμεζ στο opening red carpet των Καννών-Τι άλλο φορέθηκε

Mε αέρα κοσμαγάπητης ενζενί η Σελένα Γκό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Vogue τη σύγκρινε με την Μαντόνα των αλλοτινών καιρών

To θρίλερ με τα ζόμπι «The Dead don’t Die» σηματοδότησε την αφετηρία του διάσημου Φεστιβάλ των Καννών εγκαινιάζοντας και μια από τις κορυφαίες πασαρέλες του κόσμου. Οι αμερικανίδες πρωταγωνίστριες stars της ταινίας Σελένα Γκόμεζ και Τίλντα Σουίντον, η εμφανώς ανανεωμένη λατίνα ηθοποιός  Εύα Λονγκόρια  και τα καλλίγραμμα supermodels Aλεσάντρα Αμπρόζιο, Ρόμι Στριτζντ, Ιζαμπέλ Γκουλάρντ ντύθηκαν επίσημα, στα ασημόλευκα, παστέλ και μεταλιζέ, για να γιορτάσουν την πρώτη λαμπερή βραδιά του σινεμά στην Κρουαζέτ. Κλασική εμφάνιση στα πράσινα έκανε η βραβευμένη Τζουλιάν Μουρ και style icon ήταν ακόμα μια φορά η νεαρή στάρλετ Ελ Φάνινγκ

Εχουμε και λέμε: Η Φάνινγκ ήταν φανταστική και trendy με σατέν σομόν τουαλέτα Gucci με έντονους ώμους και μπέρτα. Η Λονγκόρια ανέδειξε μια εκπληκτική σιλουέτα μετά την εγκυμοσύνη της,  με αποκαλυπτικό bustier φόρεμα Alberta Ferretti. H Tζούλιαν Μουρ διάλεξε ένα διαχρονικό μάξι Dior Couture.

Bέβαια, οι ντίβες της πρεμιέρας ήταν στο πλευρό του σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους και όλου του καστ της ταινίας (Mπιλ Μάρει, Κλοέ Σεβινί, Aνταμ Ντράιβερ κ.α.).

H δημοφιλέστατη Σελένα Γκόμεζ με σύνολο από μπούστο και φούστα Louis Vuitton by Nicolas Ghesquiere (που κατά την άποψή μας δεν την κολάκευε) θύμισε παλιά εμφάνιση της Madonna κατά τη Vogue. Το ντύσιμό της θεωρήθηκε έξω από τα συνηθισμένα-άρα σημαντικό- ενώ το μακιγιάζ ήταν χολιγουντιανό, μαύρο αιλάινερ και κατακόκκινα χείλη. Κέρδισε αναμφίβολα την μεγαλύτερη προσοχή των media ως … ντεμπιτάντ ενζενί και λατρεμένη της νεολαίας στη γαλλική Ριβιέρα. H Τίλντα Σουίντον με κεντημένο «χιτώνα» του αγαπημένου της σχεδιαστή Haider Ackermann που υπογραμμίζει το ύψος της έμεινε πιστή στο ανδρόγυνο στυλ της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View