Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γιώργος Σταυρόπουλος και Art Fler: Οι νέες καινοτόμες τσάντες του

Γιώργος Σταυρόπουλος και Art Fler: Οι νέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια εναλλακτική πρόταση αξεσουάρ με αφετηρία την Πάτρα, σας έχουμε το άνθινο lookbook!

Τον ξέραμε ως ανθοπώλη με την παραδοσιακή έννοια, όσο κι αν το όνομά του είχε συνδεθεί με συνθέσεις ιδιαίτερες και «διαφορετικές». Λόγω της αναγνωρισιμότητας και της απήχησης της δουλειάς του, αιφνιδίασε η απόφαση να διακόψει το επάγγελμα και να στραφεί στο design, διατηρώντας όμως ως πρώτη ύλη τα λουλούδια που λατρεύει. Ο πατρινός Γιώργος Σταυρόπουλος έχει λανσάρει τη δική του πρωτοποριακή, alternative σειρά με τσάντες, ως progressive flower artist που δεν διστάζει να τολμήσει, παρουσιάζοντας κάτι εξεζητημένα καινοτόμο. Του ζητήσαμε να μας δείξει την  φετινή καλοκαιρινή του συλλογή που πραγματικά μας εντυπωσίασε ως αισθητική και ως πειραματισμός.

 

«Η παραγωγή είναι μικρή και όλα γίνονται tailor made για να διατεθούν κυρίως μέσω ίντερνετ. Δουλεύω στο εργαστήριό μου στη Λεύκα και μετά κεντάω ώρες ατέλειωτες στο σπίτι μου. Τα καταστήματα και τα showrooms η αλήθεια είναι πως φοβούνται κάτι τόσο «περίεργο», που δεν έχουν ξανασυναντήσει. Όμως όσοι βλέπουν  τη δουλειά μου τους αρέσει πολύ. Την έδειξα π.χ. στη Βιέννη και μου είπαν να την πάω σε μεγάλη έκθεση vegan στο Βερολίνο. Όμως δεν ξέρω αν θα ανταποκριθώ από τα λίγα κομμάτια που διαθέτω και μάλιστα χειροποίητα -δηλαδή προσωπική κατάθεση ψυχής που δεν «πληρώνεται»… μας είπε.

«Προτείνω για το φετινό καλοκαίρι νέα σχέδια σε πολλά χρώματα. Πλέον έχει φύγει το σύρμα και η βάση στις τσάντες έχει γίνει πολύ πιο λεπτή. Χρησιμοποιώ μεταξύ φόδρας και εξωτερικής επιφάνειας βάτες, ώστε να έχω πιο ελαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οι αποχρώσεις είναι πολύ περισσότερες τώρα, όπως και τα μεγέθη. Εφτιαξα πολλά τσαντάκια και σακίδια. Χρησιμοποιώ αρωματικά φυτά, όπως δεντρολίβανο, μυρτια, αρμπαρόριζα, λεβάντα. Ο  χρωματισμός πετυχαίνει με φύλλα ελεάννου. Χρώματα όπως μπλε ραφ, σάπιο μήλο, μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί κυριαρχούν στη συλλογή. Εμπνευσμένος από τα twins της Camper έχω δημιουργήσει ήδη τον πρώτο διπλό φάκελο. Σκοπεύω γενικότερα τη διχρωμία να την «πάω μακριά». 

 

Πληροφορίες- διάθεση: Τηλ 6977 977958 και www.artfler.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View