ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του αγνοούμενου Πατρινού ομογενή Θανάση Τερλεπάνη

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του αγνοούμενου Πατρινού ομογενή Θανάση Τερλεπάνη

Εξαφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Για 6η συνεχόμενη μέρα, αγνοείται ο Έλληνας ομογενής, Αθανάσιος Τερλεπάνης 56 ετών από την Πάτρα, κάτοικος Νυρεμβέργης. Η οικογένεια του κάνει έκκληση για βοήθεια.

Την Κυριακή 5.5.2019 ο κύριος Αθανάσιος Τερλεπάνης, συνοδευόμενος από την αδερφή του Χριστίνα Τερλεπάνη, αναχώρησαν από την Νυρεμβέργη στις 07:00 με προορισμό το Διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου. Θα επιβιβάζονταν στην πτήση της Aegean Airlines A3803 (11:15 τοπική ώρα Γερμανίας) με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Από την άφιξη του στο αεροδρόμιο μετά τον έλεγχο, τα ίχνη του αγνοούνται.

Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε ένα μπλε φούτερ, τζιν παντελόνι, και ένα σκούρο μπλε μπουφάν. Είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.74. Χρήζει φαρμακευτικής περίθαλψης.

Το bavariagr.de ήρθε σε επαφή με την ανιψιά του αγνοουμένου Χριστίνα Λαζανά, και μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θείο της Αθανάσιο Τερλεπάνη.

«Θα ταξίδευε με την αδερφή του. Εγώ και η ξαδέρφη μου τους μεταφέραμε στο αεροδρόμιο του Μονάχου με το αυτοκίνητο της ξαδέρφης μου. Ξεκινήσαμε από Νυρεμβέργη περίπου στις 7:00 το πρωί και φτάσαμε στο Μόναχο στις 8:30. Πέρασαν τον έλεγχο, παρέδωσαν τις αποσκευές και χειραποσκευές και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο Κ6. Ο θείος μου, μην έχοντας βάρος για να πηγαίνει με πιο αργό βήμα, την μέρα εκείνη περπατούσε σε κάποια απόσταση από την θεία μου.

Ενώ η θεία μου τον είχε στο οπτικό της πεδίο το θεώρησε λογικό το γρήγορο βάδισμα του, λόγω το ότι είχε μανία με το τσιγάρο. Θεώρησε ότι θέλει να πάει πιο γρήγορα στους χώρους καπνίσματος του αεροδρομίου. Μόλις έφτασαν στο ειδικό τρένο που υπάρχει στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να τους οδηγήσει στην έξοδο Κ6 και ενώ συνέχιζε να τον έχει σε οπτική επαφή, ένα μπουλούκι κόσμου εμφανίστηκε και από τότε χάθηκε από τα μάτια της.

Η ειδοποίηση στις αρχές έγινε κατευθείαν για τον λόγο ότι ο θείος μου έχει προβλήματα υγείας. Άμεσα ενημέρωσε 2 αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί η οποίοι την συμβούλεψαν να κάνει υπομονή, ταυτόχρονα ενημέρωσε και εμάς που κατευθείαν κάναμε αναστροφή και επιστρέψαμε. Όσο η ώρα της αναχώρησης πλησίαζε το άγχος μεγάλωνε.

Σε εμάς δεν επέτρεψαν να περάσουμε τον έλεγχο και να μπούμε να ψάξουμε. Στην θεία μου, που ζήτησε να γίνει ανακοίνωση στα Ελληνικά από τα μεγάφωνα για να μην χαθεί χρόνος, την ενημέρωσαν ότι είναι Διεθνές αεροδρόμιο και μόνο στην Γερμανική και Αγγλική επιτρέπεται όπως και το ότι έπρεπε να επιβιβαστεί και ο τελευταίος επιβάτης για να γίνει γνωστοποίηση. Όταν έγιναν και οι ανάλογες ανακοινώσεις δεν εμφανίστηκε ποτέ κι έκτοτε αγνοείται. Μετά επικοινωνήσαμε με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ίνγκολστατ και Μονάχου και από τότε αναμένουμε».

 

Σχόλια

Ειδήσεις