ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "Ορέστης" τη σκότωσε στο ξύλο - Δεν στραγγάλιζε μόνο τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου

Ο "Ορέστης" τη σκότωσε στο ξύλο - Δεν στραγγάλιζε μόνο τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου

Νέες φρικτές αποκαλύψεις

Φρικτό θάνατο από χτυπήματα που της κατάφερε στο κεφάλι ο «Ορέστης» της Κύπρου βρήκε η 30χρονη από το Νεπάλ Asmita Khadka Bista, σε αντίθεση με τη Μarry Rose και την Livia Florentina που στραγγαλίστηκαν από τον serial Killer.

Σε αυτό συνηγορούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, τα ευρήματα από τη νεκροψία στη σορό της 30χρονης γυναίκα από το Νεπάλ. Φαίνεται ότι ο «Ορέστης» δεν είχε ένα μοτίβο για να δολοφονεί τα θύματά του. Άλλωστε, η Marry Rose και η Livia Florentina στραγγαλίστηκαν (με στρατιωτική λαβή και στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα). Αλλά η 30χρονη από το Νεπάλ, όχι.

Η Asmita φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός χτυπήματος στο κεφάλι, είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές μετά την τρίτη μέρα εξέτασης της σορού της. Δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ούτε και τραύματα από μαχαίρι ή όπλο. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας.

Η δολοφονία της έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο «Ορέστης», σκότωσε την 30χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Λευκωσίας και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής. Οι ιατροδικαστές θα συνεχίσουν την εξέταση της σορού και περιμένουν κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα για να παραδώσουν την τελική τους έκθεση στην αστυνομία.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται χωρίς σταματημό καθώς οι αρχές αναζητούν το πτώμα της 29χρονης Μaricar Valdez Arquiola. Όμως η σορός του θύματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Ωστόσο, βρέθηκε ένας γυναικείος στηθόδεσμος, ο οποίος εστάλη αμέσως στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί.

Όλα αυτά ενώ ο «Ορέστης» ανακρίθηκε ξανά αλλά αρνείται πως υπάρχουν άλλα θύματα, πέρα από τα επτά για τα οποία έχει ομολογήσει ή ότι συνδέεται με την μεγάλη καρό βαλίτσα που είχε βρεθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάδο σκουπιδιών κοντά σε εστιατόριο.

*με στοιχεια από newsit

Σχόλια

Ειδήσεις