Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

LADY GAGA, TO «ICON» ΤΟΥ ΜΕΤ GALA AYTH TH ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ;

LADY GAGA, TO «ICON» ΤΟΥ ΜΕΤ GALA AYTH T...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαδέχεται την Αμάλ Αλαμουντίν

Oσοι λατρεύετε τη μόδα, ασυζητητί ανυπομονείτε για το φαντασμαγορικό red carpet του καθιερωμένου Met Gala της Νέας Υόρκης το οποίο συναγωνίζεται σθεναρά την πασαρέλα των Οσκαρ, με τις διασημότητες να εκπροσωπούν κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου, αναδεικνύοντας τον πιο εκκεντρικό τους εαυτό. Τα στιγμιότυπα είναι πάντα μοναδικά με αφορμή τα εγκαίνια μεγάλης έκθεσης μόδας στο μουσείο Metropolitan και τη γενική εποπτεία της Αννα Γουίντουρ, ενώ stars όπως οι Ριάνα, Μπιγιονσέ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κέιτ Μος, Μπλέικ Λάβλι, Κάρα Ντελεβίν, Νταιάν Κρούγκερ έχουν κάνει επικές εμφανίσεις που έχουν αφήσει εποχή.

Η φετινή διοργάνωση έχει θέμα «Camp, notes of Fashion» δηλαδή με έμπνευση τον ογκώδη εξοπλισμό του κάμπινγκ και γενικά τα αισθητικά, φουτουριστικά και τεχνολογικά στοιχεία της «εγκατάστασης», απαιτούνται αμφιέσεις πολύ «προχωρημένες» και αλληγορικές. Πέρυσι, το βεστιάριο των celebrities είχε θέμα την καθολική πίστη και icon την Αμάλ΄Αλαμουντίν-Κλούνει. Αυτή τη φορά, τιμώμενα πρόσωπα και κυρίαρχα «είδωλα» μόδας θα είναι οι pop stars Lady Gaga, Harry Styles ενώ η δημοφιλής τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο πολυσυζητημένος designer Alessandro Michele του οίκου Gucci θα ενισχύσουν όλο το event στο πλευρό της Αννα Γουίντουρ.

Η αφετηρία των αφίξεων αναμένεται στις 5 το απόγευμα στη Νέα Υόρκη, οπότε αν θέλετε να παρακολουθήσετε live το Met Gala θα πρέπει να ξενυχτήσετε. Η μετάδοση διαρκεί περίπου 4 ώρες… Το τι θα φορέσει η Lady Gaga βέβαια ήδη απασχολεί τα media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View