Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

XAΛΙΜΑ ΑΝΤΕΝ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙ ΣΤΟ SWIM ILLUSTRATED

XAΛΙΜΑ ΑΝΤΕΝ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η «άλλη» όψη της ομορφιάς στη θάλασσα

Η μπούργκα είναι η «σκληροπυρηνική» γυναικεία μαντήλα που είθισται στα θεοκρατικά, μουσουλμανικά κράτη της Μέσης Ανατολής καλύπτοντας όλο το κεφάλι, όμως η άλλη της πιο φιλελεύθερη «εκδοχή», το χιτζάμπ αφήνει ελεύθερο το πρόσωπο και πλέον το βλέπουμε ως πρόταση από κορυφαίους οίκους μόδας αλλά και από πρωταθλήτριες σε αθλητικές διοργανώσεις. Χάρη στο οικουμενικό μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας οπότε και του δικαιώματος ανεξιθρησκείας και του σεβασμού των εθνικών παραδόσεων, η 21χρονη Χαλίμα Αντεμ, η πανέμορφη σομαλικής καταγωγής αμερικανίδα, έγραψε ιστορία ποζάροντας για τη βίβλο του sexy beachwear, το Sports Illustrated.

To ανερχόμενο μοντέλο, πέρα από το χιτζάμπ στα μαλλιά, φωτογραφήθηκε με πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό που σκεπάζει όλο το σώμα της στην ακροθαλασσιά, κόντρα στα στερεότυπα των προκατόχων της (Ζιζέλ Μπούντχεν, Χάιντι Κλουμ, Κέιτ Απτον κ.α.) Eπίσης με εντυπωσιακό καφτάνι και μαύρη φόρμα με μπαλούν λεπτομέρεια. Η κομψή σιλουέτα και τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της αρκούσαν για να μεταδώσει στο τεύχος του Μαίου έναν αισιόδοξο, νεανικό αισθησιασμό.

Εχοντας λάβει μέρος στο διαγωνισμό Miss Minesota του 2017 και συμμετάσχει σε επίδειξη της Alberta Ferretti και πρόσφατα στο πολύκροτο Tommy Hilfiger show by Zendaya αναφέρει πως «ομορφιά είναι και το να διαφέρεις από τους άλλους. Υπάρχουν πολλές μουσουλμάνες που δεν ανταποκρίνονται στα κυρίαρχα πρότυπα εμφάνισης και εγώ θέλω να τους πως ότι καλά κάνουν».

Διατηρώντας μόνιμη συνεργασία με τουρκική εταιρεία μαγιό για μουσουλμάνες, τονίζει μάλιστα πως «υπάρχει σεμνός τρόπος για κορίτσια σαν εκείνη να ευχαριστηθούν τη θάλασσα».  Για τη φωτογράφιση του Sports Illustrated η Χαλίμα επέστρεψε στην παραλία Watamu  της Κένυα, εκεί απ’όπου ξεκίνησε με την μητέρα της για να κυνηγήσουν το «αμερικάνικο όνειρο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View