Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας σήμερα, θα πρέπει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο έργο σας και πιστοί στα ιδεώδη σας. Μην ενδίδετε σε κάθε νέα πειρασμό. Η λογική σε συνδυασμό με τη διαίσθηση εγγυώνται για το ζώδιο σας την απόλυτη επιτυχία! Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα οξυδερκείς και ευαίσθητοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για ενδεχόμενες εξαγορές αλλά και για διάφορες οικονομικές συναλλαγές. Εάν αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι ή εάν τα πράγματα που θέλετε είναι ανέφικτα, μην εκνευρίζεστε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Απολαύστε τη στιγμή και μάθετε να βρίσκετε τη θετική διάσταση σε οποιαδήποτε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα! Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα είστε επίσης πιο ευγενικοί από ότι συνήθως. Αυτό θα ισχύει όχι μόνο για το στενό κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και για τους συνεργάτες σας. Μπορεί να υπάρξει αφηρημάδα και μικρές απρόσμενες περιπέτειες για σας, ενώ θα βρίσκεστε στο δρόμο. Τα γεγονότα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να αποδειχθούν περίεργα και ίσως δυσάρεστα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ένα επείγον ταξίδι ή μια πιεστική δουλειά που δεν προβλεπόταν. Να είστε θαρραλέοι, τολμηροί και δημιουργικά επινοητικοί! Η σκέψη και μόνη χωρίς την αναγκαία δράση δεν ωφελεί!!! Όσο νωρίτερα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται είναι αρκετά εντυπωσιακές!

ΛΕΩΝ

Μετά βίας επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας σήμερα! Κάτι έχει κολλήσει στο μυαλό σας και σας ενοχλεί με αποτέλεσμα να σας αποσυντονίζει τελείως. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι μια καλή συμβουλή από κάποιον που αγαπάτε αληθινά. Τα πράγματα στο σπίτι μπορεί να σας δημιουργούν ανησυχίες ή να υπάρχει μια ψυχρότητα με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα θα είναι ευνοϊκά για μια χαλαρή διάθεση, με ονειροπόλα  και παιχνιδιάρικη φαντασία. Δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας, για να επιτρέψετε στο σώμα σας και το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Αν θέλετε διατηρήσετε τη θετική σας ενέργεια όλη την ημέρα, θα πρέπει να καταφύγετε στις πρακτικές που πάντα χρησιμοποιείτε για τη διατήρηση της ηρεμίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ήταν ευεργετικό για τους Ζυγούς να υπενθυμίσει κάποιος τους κανόνες και τις ηθικές παραμέτρους που σας έχουν γαλουχήσει από την παιδική ηλικία. Θα πρέπει να επιμείνουμε στις αρχές σας και να μην κάνετε πράγματα που θα τα μετανιώσετε. Το απόγευμα σίγουρα δεν προορίζεται για τυχόν νέες σημαντικές επιχειρήσεις. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν μικρό αποτέλεσμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυστηρή προσήλωση σας σε αρχές και αξίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματική  σήμερα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το Οκτώβριο. Μερικά από τα παλιά σας σχέδιά σας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για υλοποίηση. Η σημερινή μέρα σας δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και καλή τύχη σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για μια πνευματική εργασία σε σχετική απομόνωση. Είναι επίσης ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για την εργασία ήσσονος σημασίας που σχετίζονται με το σπίτι, την καριέρα, την υγεία, κλπ Εάν είστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και αισθάνεστε πεσμένοι, μια βόλτα ή ένα σύντομο ταξίδι με ένα καλό σύντροφο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα αναπτύξει πιθανότατα νέα σχέδια. Εάν είστε γεννημένοι το Δεκέμβρη, οι προσωπικές στρατηγικές πρέπει να έχουν σχηματιστεί πλήρως στο μυαλό σας, πριν από την δράση. Μια επιχειρηματική πλευρά των έργων σας μπορεί όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Μην ξεκινήσετε οποιαδήποτε καινούργια σχέδια μάρκετινγκ σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα, ότι τα πράγματα δεν μπορούν να ακολουθήσουν το σχεδιασμό και ότι το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί πως δεν είναι αυτό που αρχικά ελπίζατε. Εκτονώστε την ένταση που έχετε με μερικές δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα.  Μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη σωστή ψυχική ισορροπία που έχετε ανάγκη…

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι μια καλή ημέρα για ήσσονος σημασίας αγορές, ευχάριστες συνομιλίες, για μικρά ταξίδια ή αποδράσεις και περιπάτους. Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Μια αλληλεπίδραση με κατοικίδια ζώα μπορεί να σας φέρει χαρά και να έχουν μια θεραπευτική επίδραση στην υγεία σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being