ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Αυτά είναι τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου - Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά

Κύπρος: Αυτά είναι τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου - Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά

Δεν έχει τέλος η φρίκη

Δεν έχει τέλος η φρίκη με τη δολοφονική δράση του 35χρονος ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο με τα θύματά του να φτάνουν τουλάχιστον τα επτά, εκ των οποίων πέντε γυναίκες και δυο μικρά παιδιά.  Τη διάπραξη του φόνου της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα.

Ο  35χρονος παραδέχτηκε σήμερα στους ανακριτές τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε τους ανακριτές ότι και έριξε και τα τρία πτώματα σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού. Οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο, θα αρχίσουν αύριο το πρωί.

Ο Μεταξάς παραδέχθηκε επίσης ότι σκότωσε γυναίκα είτε από το Νεπάλ είτε από την Ινδία ενώ υπέδειξε ως χώρο που έριξε την σορό, ένα λάκκο στο πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για την Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, την Livia και την 9χρονη κόρη της Elena.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ και το politis.com.cy

Σχόλια

Ειδήσεις