Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Χωρίς χειρουργεία από σήμερα ο "Άγιος Ανδρέας"- "Θα αναβάλλονται 15 την ημέρα"

Χωρίς χειρουργεία από σήμερα ο "Άγι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

"Η υγεία δεν είναι συλλογή απορριμμάτων που μπορεί να μείνουν στους δρόμους" λέει ο Φώτης Κερβελάς

Αναβάλλονται από σήμερα όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" λόγω στάσης εργασίας πουν θα κάνουν σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι, από τις 8.30 ως τις 11.30 το πρωί, αναφέρει στο thebest.gr ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής, Φώτης Καρβελάς.

Η υγεία δεν είναι συλλογή απορριμμάτων που μπορεί να μείνουν στους δρόμους

 

Ο γιατρός εκφράζει την αντίθεσή του, ενώ κάνει λόγο για κόντρα του Σωματείου Εργαζομένων με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Στον «Άγιο Ανδρέα» έρχονται να χειρουργηθούν φτωχοί άνθρωπο

 

«Προβλήματα θα υπάρχουν παντού. Δεν είμαι όμως εδώ για να λύσω τέτοιου είδους προβλήματα αλλά για να δουλεύω και να λειτουργώ. Με αυτή την κίνηση, να γίνονται στάσεις εργασίας, θα αναβάλλονται 15 χειρουργεία την ημέρα, επ΄αόριστον.

Μέχρι τώρα ή στάση εργασίας από τους εργαζόμενους γινόταν μία φορά την εβδομάδα… τώρα όμως θα γίνεται από Δευτέρα, καθημερινά με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μπαίνουν από την αρχή στη λίστα αναμονής. Θα υπάρχει μία αίθουσα και προσωπικό ασφαλείας για τα επείγοντα περιστατικά και τις περιπτώσεις όπου κινδυνεύουν οι ζωές των ασθενών.

Θα υπάρχει μία αίθουσα και προσωπικό ασφαλείας για τα επείγοντα περιστατικά και τις περιπτώσεις όπου κινδυνεύουν οι ζωές των ασθενών

 

Στον «Άγιο Ανδρέα» έρχονται να χειρουργηθούν φτωχοί άνθρωποι. Η υγεία δεν είναι συλλογή απορριμμάτων που μπορεί να μείνουν στους δρόμους. Η στάση των συνδικάτων δεν θα πρέπει να είναι τόσο σκληρή και άκαμπτη» ανέφερε στο thebest.gr ο κ. Καρβελάς.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αναφέρουν:

Δεν ξέρουμε εάν οι σημερινές δηλώσεις Καρβελά, με αφορμή τις επικείμενες κινητοποιήσεις μας, είναι σε κάποια εντεταλμένη υπηρεσία ή όχι, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ βρίσκονται σε  ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ από εμάς.

Εμείς παλεύουμε για να αποκτήσει επιτέλους το Νοσοκομείο, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ζητήματα και προβλήματα που αγγίζουν και αφορούν το σύνολον των Εργαζόμενων και των Ιατρών του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και του Ν.Ν Θώρακος και κατ΄ επέκταση όλο το Νοσοκομείο, που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του.

Οι κινητοποιήσεις μας δεν είναι θέμα "κόντρας", όπως παραπλανητικά λάθος ίσως και εσκεμμένα επικαλείται ο Κος Καρβελάς

 

Οι κινητοποιήσεις μας δεν είναι θέμα "κόντρας", όπως παραπλανητικά λάθος ίσως και εσκεμμένα επικαλείται ο Κος Καρβελάς, αλλά απόρροια της μη αντιμετώπισης των προαναφερόμενων προβλημάτων μας και όχι μόνον.

Οι κινητοποιήσεις προέκυψαν, αφού εξαντλήσαμε την υπομονή, αλλά και την ανοχή μας, στα χρονίζοντα αυτά ζητήματα – προβλήματα, όπου επί 12 ολόκληρους μήνες, είμαστε αφημένοι στην τύχη μας και το ξανατονίζουμε:

Χωρίς ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, με ΜΕΤΕΩΡΟΥΣ όλους όσους Εργάζονται στο Νοσοκομείο.

Χωρίς ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, με εκκρεμή πολλά ζητήματα.

Χωρίς ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, με τεράστιες επιπτώσεις στους Εργαζόμενους.

Και πολλά άλλα που αρκετά συχνά δημοσιοποιούμε.

"Βλέπει το δένδρο και όχι το δάσος, αποπροσανατολίζει το δίκαιο του αγώνα μας"

 

Με τις δηλώσεις του ο Κος Καρβελάς, που βλέπει το δένδρο και όχι το δάσος, αποπροσανατολίζει το δίκαιο του αγώνα μας και παράλληλα ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, το οποίο το ξανατονίζουμε έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

Θα περιμέναμε και απ΄ αυτόν, αλλά και από τον Διοικητή, εάν κόπτονται για το Νοσοκομείο, να εκφράζουν την ίδια ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ  με εμάς, αλλά δυστυχώς όμως είναι εκτός τόπου και χρόνου……….

Δοθείσης της ευκαιρίας αναρωτιόμαστε, ακόμη μια φορά, τι θέλει ο Κος Καρβελάς να κάνουμε:

όταν δεν επιλύονται τα προαναφερόμενα άκρως σοβαρά προβλήματα,

όταν δεν υπάρχει κανένας διάλογος και όταν αυτός προκύπτει μετά από κινητοποιήσεις, δυστυχώς  είναι ανούσιος και τα συμφωνηθέντα χωρίς αντίκρισμα λόγω της αφερεγγυότητας του Διοικητή,

τι ; ; ;

Να πάμε όλοι στην πύλη και κοινή θέα να κόψουμε τις φλέβες μας για να πειστεί η  Διοίκηση για την επίλυση των προβλημάτων μας…….

Επιτέλους Τι…………"



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being