ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ

"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ
Πομώνης Γιάννης

Δείτε τις εικόνες

Τελικές εργασίες στην πρόσοψη του Moxy Hotel - πρώην MOREAS, το οποίο ανακατασκευάζεται ολοκληρωτικά. Την Τρίτη το πρωί μπορούσε κανείς να διακρίνει και την κεντρική είσοδο η οποία είναι σχεδόν έτοιμη, όπως ακριβώς και στη μακέτα.

Το πρωί της Τρίτης επίσης, γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από το Moxy.

H λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο όπως αναφέρεται στη σελίδα του και το όνομά του θα είναι Moxy Patra Marina.

Eπίσης η σελίδα  πληροφορεί ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται  σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια, από το κέντρο και πως συνδυάζει ένα έξυπνο, γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με σύγχρονο στυλ διαβίωσης. Επίσης ενημερώνει ότι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές ρουτίνες γυμναστικής, επισκεπτόμενοι το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην πισίνα του τελευταίου ορόφου.


Από το Δεκέμβριο του 2016 οπότε και εξαγοράστηκε το κτίριο από την «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να ανακαινιστεί για να επαναλειτουργήσει ως ξενοδοχείο με 116 δωμάτια.

Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2017 η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με το μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το brand Μoxy.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου ανέλαβαν η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σχόλια

Ειδήσεις