Στα χέρια του Εισαγγελέα η τύχη του 9χρονου
Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παραμένει το 9χρονο παιδί που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, την περασμένη εβδομάδα, από τον ίδιο του τον πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το παιδί, που είναι καλά στην υγεία του, παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι να αποφασίσει ο Εισαγγελέας για το πού θα μεταφερθεί.
Εν αναμονή της απόφασης του Εισαγγελέα
Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας ο 9χρονος που χτύπησε ο πατέρας του, μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υπηρεσιών το παιδί κρατούν νοσοκόμες του Κραμανδανείου ενώ το ίδιο, βρισκόμενο μακριά από τους οικείους του, δυσκολεύεται να επικοινωνήσει καθώς δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα.
Συγκλονίζει ο 9χρονος που χτυπήθηκε από τον πατέρα του: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός»
Η ιστορία του 9χρονου αγοριού και του πατέρα συγκλόνισε την κοινωνία της Πάτρας την προηγούμενη βδομάδα με το παιδί αν λέει, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».
Ο 9χρονος περνά χρόνο με τις νοσοκόμες του Καραμανδανείου ενώ δυσκολεύεται να επικοινωνήσει
Το αγοράκι δεν έφερε κακώσεις και σημάδια κακοποίησης, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την εξέταση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ο πατέρας του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.
Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ήθελαν τον πατέρα του να τον χαστουκίζει και να τον χτυπά στην πλάτη με καρέκλα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 31χρονος αλλοδαπός πατέρας του αγοριού, συνελήφθη και τελικά αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










