ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων έκοψε την πίτα της

Η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων έκοψε την πίτα της

Θεατρικός μονόλογος και χοροί

Σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02/02/2019 και ώρα 18:30, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στην καφετέρια Yachting Houseστην παραλία Βραχναιίκων. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και όλοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και προτάσεις για καινούργιες δράσεις & συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στις ποικίλες δράσεις της χρονιάς που πέρασε, καθώς και στην επιτυχημένη λειτουργία των τμημάτων του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι τοπικών & άλλων φορέων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Βραχναιίκων, Παραλίας, Μεσσάτιδας & Ρίου κα. Ιουλία Γιαννιτσοπούλου. Ο ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων π. Σωτήριος Μανωλόπουλος ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, την πίτα του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μέρος της δουλειάς των τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας κ. Στέλιος Σοφός παρουσίασε τον θεατρικό μονόλογο «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» σε κείμενο του Αντόν Τσέχωφ. Στη συνέχεια, έφηβοι & ενήλικες του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ την παρουσίαση έκλεισαν μέλη του Τμήματος Latin με όμορφες χορογραφίες.

Σχόλια

Ειδήσεις