ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άκαρπες οι ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη

Άκαρπες οι ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη

Συνεχίζονται σήμερα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθει το πανελλήνιο τις εναγώνιες αναζητήσεις από τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο το οποιο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο Γεροπόταμο.

Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται- Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι έρευνες

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στη διάρκεια της νύχτας για να βρεθεί το αυτοκίνητο που επέβαινε το  νεαρό ζευγάρι, η μητέρα και η αδελφή τη κοπελας.  Δύτες θα βουτήξουν σε σημεία με μεγάλο βάθος για να εξακριβώσουν αν έχει εγκλωβιστεί εκεί το αυτοκίνητο, ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ και διασώστες σαρώνουν την περιοχή.

Όλη νύχτα, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ από νωρίς το πρωί πεζοπόρα τμήματα ξεκίνησαν νέα έρευνα στις όχθες του ποταμού, όπου αναμένεται να βουτήξουν και δύτες, προκειμένου να ερευνήσουν κάποια από τα σημεία που υπέδειξαν κάτοικοι με μεγάλο βάθος και με το σκεπτικό ότι ίσως εκεί έχει εγκλωβιστεί το αυτοκίνητο.

Το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα κάνει πτήση πάνω από την περιοχή, ενώ η βάρκα και το drone της ΕΜΑΚ «σκανάρει» το ποτάμι, σε ένα τμήμα περίπου 16 χιλιομέτρων μέχρι τη θάλασσα.

Σχόλια

Ειδήσεις