Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΒΑΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ Η ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΒΑΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΤΕΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λαμπερές και ταλαντούχες μπροστά στο φακό του thebest.gr

Στην Πάτρα βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα που καταχειροκροτήθηκε στο Λιθογραφείον στο σπαρακτικό μονόλογο «Γράμμα σ’ ένα παιδί», μια θεατρική μεταφορά του βιβλίου της θρυλικής Οριάνα Φαλάτσι. Ιδιαίτερα εκφραστική και γλυκιά από κοντά, εμπιστεύθηκε το χτένισμά της στη συμπολίτισσα hair stylist Φωτεινή Τσαβαλά, η οποία επιμελείται τα τελευταία χρόνια τα μαλλιά πολλών καλλιτεχνών της τηλεόρασης και του θεάτρου στην Αθήνα.

Ο φακός του thebest.gr «συνέλαβε» τις δυο πολύ λαμπερές κυρίες στο κομμωτήριο Τsavala Hair Studio της Ρήγα Φεραίου, μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη που θυμίζει καμαρίνι θεάτρου. Η Φωτεινή Τσαβαλά, είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα και πολυσυζητημένη επαγγελματίας, καθώς η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση συνδυάζεται με σημαντική εμπειρία και μεγάλο πάθος για τη δουλειά της, χαρίσματα που έχουν προσελκύσει πιστό κοινό.

Η Ζέτα Δούκα ετοιμάζεται να μεταφέρει την παράσταση στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς το κείμενο ανεβαίνει σε παγκόσμια πρώτη και μιλά για αγάπη, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και οικογένεια σε δύσκολους καιρούς. Χαρακτηριστική φράση: «Οταν έρθεις παιδί μου στον κόσμο θα μάθεις τι είναι ο φόβος»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View