Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΙ ΠΙΟ… HOT ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ)

ΟΙ ΠΙΟ… HOT ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γουίλσον, Καστελούτσι και Λορένα Μακένιτ

Για ποιες παραστάσεις του καλοκαιριού σε Αθήνα και Επίδαυρο γίνεται ήδη «ντόρος» και προμηνύονται sold out; Εάν ανήκετε στους φιλότεχνους που δεν διστάζετε να ταξιδέψετε για … ερεθιστικά θεάματα και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες διαβάστε την ακόλουθη λίστα.

Νόρμα από την Εθνική Λυρική Σκηνή


Η Νόρμα επιστρέφει στο Ηρώδειο. Τη φιλόδοξη παραγωγή υπογράφουν ο Κάρλους Παντρίσσα (Carlus Padrissa) και οι αναπτρεπτικοί Λα Φούρα ντελς Μπάους (La Fura dels Baus). Τον απαιτητικό επώνυμο ρόλο αναλαμβάνει μια διάσημη πρωταγωνίστρια, η ιταλίδα υψίφωνος Κάρμεν Τζανναττάζιο.

5, 7, 9, 11 Ιουνίου στο Ηρώδειο

 

Jetro Tull στο Ηρώδειο


Τα 50α γενέθλια της γιορτάζει μια από τις σημαντικότερες ροκ βρετανικές μπάντες . H «κληρονομιά» του Ιαν Αντερσον επί ελληνικού εδάφους. 15 Ιουνίου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 

Συμφωνική Ορχήστρα Βιέννης και Λεωνίδας Καβάκος


O Ελληνας σούπερ σταρ του βιολιού Λεωνίδας Καβάκος συμπράττει με την παγκοσμίου φήμης Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης σε έργα Μέντελσον, Μότσαρτ και Μπετόβεν.
22 Ιουνίου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 

Loreena McKennitt στο Ηρώδειο

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην χώρα μας η διάσημη Καναδή Λορίνα Μακένιτ υπόσχεται κέλτικους και ανατολίτικους ήχους μαζί.

27 Ιουνίου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Yo Yo Ma στο Ηρώδειο


Ο κορυφαίος τσελίστας των 18 Grammys Γιο-Γιο Μα ερμηνεύει τις έξι σουίτες του Μπαχ για σόλο τσέλο. Με το νέο του project ταξιδεύει σε 36 πόλεις του κόσμου

30 Ιουνίου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 

«Οιδίπους» από τον Ρόμπερτ Γουίλσον στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Μετά την «Οδύσσεια», ο κορυφαίος οικουμενικός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Γουίλσον επιστρέφει με Οιδίποδα. Στη διανομή του συμμετέχουν και οι Έλληνες Λυδία Κονιόρδου, Μιχάλης Θεοφάνους και Αλέξης Φουσέκης.
21 και 22 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

«La Vita Nuova» στην Πειραιώς 260

Ο διάσημος Ρομέο Καστελούτσι, σκηνοθετεί πέντε ερασιτέχνες Αφρικανούς ηθοποιούς και σχολιάζει το προσφυγικό σε μια ποιητική ανάγνωση πάνω στο «Πνεύμα της Ουτοπίας» του Ερνστ Μπλοχ.
6-9 Ιουλίου, Πειραιώς 260

 

Infini στην Πειραιώς 260


Ο αντισυμβατικός Γάλλος χορογράφος Μπορίς Σαρμάζ παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη το νέο του έργο στην Αθήνα. Το «Infini», όπως το ονομάζει, εξερευνά την αίσθηση απείρου μέσα στον χώρο.
11 – 14 Ιουλίου, Πειραιώς 260

 

«Kanata» στο Μέγαρο


Για πρώτη φορά στην ιστορία του Θεάτρου του Ήλιου, τα ηνία του θρυλικού θιάσου πάνε στο Γαλλο-Καναδό Ρομπέρ Λεπάζ. Ο Λεπάζ, κατασκευάζει ένα ποιητικό, επικών διαστάσεων σύμπαν, ανατρέχοντας σε διακόσια χρόνια καναδικής ιστορίας.
13-15 Ιουλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 

 

Comedie Francaise- «Ηλέκτρα/ Ορέστης» στην Επίδαυρο

Η Comedie Francaise υπό τη σκηνοθετική οδηγία του Ιβο Βαν Χόβε. Για πρώτη φορά στην Επίδαυρο θα ξσηκώσει τα πλήθη. Δυο τραγωδίες του Ευριπίδη σε μια παράσταση που θεωρείται κιόλας μεγάλο γεγονός.
26-27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View