Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΤΥΜΕΝΗ Η ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ ΣΤΟ NATIONAL PORTRAIT GALA- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΜ

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΤΥΜΕΝΗ Η ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Erdem φανατικά

Eνα υπέροχο φόρεμα (από εκείνα που ονειρευόμαστε) φορούσε η 35χρονη αγγλίδα style icon, παρουσιάστρια, φωτομοντέλο και σχεδιάστρια μόδας Αλέξα Τσανγκ στο στο λαμπερό National Portrait Gala στο Λονδίνο. Επέλεξε δημιουργία του αγαπημένου της οίκου Erdem, ένα label που προτιμάει συχνά σε επίσημες εμφανίσεις της. Κατά την άποψή μας έτσι επισκίασε άλλες κυρίες που η εικόνα τους συνδέεται με την ισχυρή επιρροή στη μόδα, όπως τις Κέιτ Μίντλετον, Βικτόρια Μπέκαμ, Κέιτ Μος, Ναόμι Κάμπελ.

Η Αλέξα ντύθηκε σε άσπρο-μαύρο, τολμώντας έντονα λαχανί γοβάκια σε υπέρκομψη γραμμή. Το φόρεμά της ήταν από εμπριμέ με τριαντάφυλλα και στολιζόταν με βολάν και φιόγκους. Το μακρύ μίντι και τα διαδοχικά φρου-φρου ως κορυφαία trends της νέας σαιζόν δικαίωσαν τον τίτλο της Τσανγκ ως fashion αυθεντία στο Λονδίνο της μόδας.  Ηταν ένα ρούχο που αντιπροσωπεύει απόλυτα το vintage νεορομαντισμό του οίκου Erdem. Βέβαια στο event η Κέιτ Μίντλετον δεν έμεινε απαρατήρητη με τουαλέτα Alexander Mc Queen με ανθάκια (που είχε ξαναφορέσει πρόπερσι στα βραβεία Bafta) με προσθήκη μανικιών. Η Βικτόρια Μπέκαμ χαρακτηρίστηκε πολύ σικ από τα media καθώς «έσπασε» το αυστηρό ασπρόμαυρο σύνολό της με φούξια ψηλοτάκουνα γοβάκια, συνδυασμός που πολυσυζητήθηκε.

 

 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση των εργασιών ανακαίνισης της πινακοθήκης ήταν ο Nίκολας Κούλιναλ διευθυντής της National Portrait Galllery και ο Εντουάρντ Ενινφούλ editor in chief της βρετανικής Vogue. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της τέχνης, της μόδας αλλά και των βασιλικών και αριστοκρατικών κύκλων. Τα φλας άστραψαν για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, τη Μπιάνκα Τζάγκερ, τη Ζουρντάν Νταν, τους σχεδιαστές Εrdem Moralioglou, Christian Louboutin, Emilia Wickstead αλλά και το βρετανό τραγουδοποιό Λίαμ Πέιν, που είναι και ο νέος φημολογούμενος έρωτας της Ναόμι Κάμπελ. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View