Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων - Το πρόγραμμα

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμ...

Ξεκινούν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου με την έναρξη λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού

Η Πάτρα από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα ζει και «επίσημα» σε ρυθμούς εορταστικούς. Το μήνυμα προκειμένου ν’ αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση  για να φύγει το 2018 και την έλευση του 2019,  θα δοθεί στις 7.30 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό να ανοίγει τις «πύλες» του, υπό τους ήχους της Μπάντας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μοίρασμα λουκουμάδων.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει Δήμος Πατρέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα συνεχιστεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με την πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης  συναυλίας, « Τα όπλα  σωπάστε ....ν' ακουστούν οι ευχές", στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στις 8.30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το Χορευτικό – αποτελούμενο από μικρά παιδιά – της Σχολής ΚΕΕP DANCING – ΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και το συγκρότημα 15.50 ,παίρνουν τη σκυτάλη και από τις 7.30 το απόγευμα, μετατρέπουν την πλατεία Γεωργίου σε μία απέραντη «σκηνή» μουσικής και χορού.

Το Δημοτικό Ωδείο θα αφήσει και φέτος το δικό του ξεχωριστό «αποτύπωμα» στις  εκδηλώσεις , με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Συνόλων του και τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η συναυλία θα γίνει στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου , στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ομάδα των «Ταξιδευτών της Πρόζας» στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, θα διαβάσει σε μικρά και …μεγάλα παιδιά, δύο από τα πιο κλασσικά παραμύθια. «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» του Τσαρλς Ντίκενς. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, διοργανώνει στην πλατεία Γεωργίου εκδήλωση με χορούς και δρώμενα για τα παιδιά.
.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 14/12           Άναμμα Χριστουγεννιάτικου χωριού
Συμμετέχει η Μπάντα του Δήμου Πατρέων
Ομιλία Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη
Στην εκδήλωση θα μοιράζονται λουκουμάδες στον κόσμο
ώρα 19.30, Πλατεία Γεωργίου
Κυριακή 16/12                  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο "Τα όπλα σωπάστε
....ν' ακουστούν οι ευχές"
ώρα 20.30, Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Είσοδος Ελεύθερη
Τρίτη  18/12                        Χορευτικό από μικρά παιδιά της Σχολής ΚΕΕP DANCING ΜΙΝΑ                                                                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 15 50
Έναρξη  ώρα 19.30, Πλατεία Γεωργίου
Πέμπτη 20/12                    Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πατρών
ώρα 21.00, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών – Είσοδος ελεύθερη
Σάββατο 22/12                 Η ομάδα των "Ταξιδευτών της Πρόζας"  θα διαβάσει στα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης και των επισκεπτών  δύο από τα πιο κλασσικά παραμύθια: "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα" του Χανς Κρίστιαν                                                           Άντερσεν και το "Πνεύμα των Χριστουγέννων" του Τσαρλς  Ντίκενς...!!!
ώρα 11.30, Πλατεία Γεωργίου
Κυριακή 23/12                  Εκδήλωση που οργανώνει το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του
Δήμου Πατρέων για όλα τα παιδιά της πόλης
Πλατεία Γεωργίου , ώρα 12.00

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight