Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!
Αυγο benedict σε ψωμακι ζεας,κροκ μανταμ, τακος με scrambled eggs,αυγοφετες με μελι και πολλα αλλα μοναδικα πρωινα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ απολαυστικα πιατα ετοιμασε ο executive chef του bodegas Σταθης Κοκκαλης στο νεο του μενου λανσαροντας και <πρωινο>για το 2019 που ηδη ενθουσιασε τους φαν της soul κουζινας του δημιουργωντας καθε πρωι το απολυτο ξυπνημα των αισθησεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










