Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρομάζει και σαρώνει στις ΗΠΑ «Η Νύχτα με τις Μάσκες» - Την είδαν και περισσότεροι από 1500 Πατρινοί

Τρομάζει και σαρώνει στις ΗΠΑ «Η Νύχτα μ...

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι καθηλωτική και πάλι στο ρόλο

Όπως αναμενόταν το περασμένο εορταστικό τετραήμερο, 25 με 28 Οκτωβρίου 2018, την πρωτιά στο εγχώριο box office κατέκτησε το πολύ καλό θρίλερ «Η Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με την Τζέιμι Λι Κέρτις και πάλι, και τον Τζον Κάρπεντερ, δημιουργό του πρώτου εμβληματικού φιλμ προ 40 ετών να είναι εδώ executive producer και να έχει φρεσκάρει την «ανατριχιαστική» μουσική του φιλμ. Σε συνολικά 96 αίθουσες πανελλαδικά, η «Νύχτα με τις Μάσκες» πλησίασε τα 27.000 εισιτήρια, νούμερο ικανοποιητικό, αν και όπως ακούσαμε, οι αιθουσάρχες και στην Πάτρα μάλλον περίμεναν μεγαλύτερο χαμό και προσέλευση.

Στις ΗΠΑ η ταινία που ειδικά στο 2ο μέρος της γίνεται και πιο σκληρή και με μεγαλύτερο σασπένς έως το καθαρτήριο φινάλε όπου όλες μαζί, γιαγιά, κόρη και εγγονή αντιμετωπίζουν τον Μάικλ, τον σήριαλ κίλερ με την μάσκα που το έχει σκάσει κατά τη διάρκεια ατυχήματος του λεωφορείου που τον μετέφερε σε άλλη φυλακή, έχει σαρώσει και σε 10 μέρες προβολής έχει φτάσει έως τις 28/10/2018 τα 127 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ συν άλλα περίπου 50 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Πάτρα υπολογίζεται ότι έσπευσαν να δουν την «Νύχτα με τις μάσκες» όπου παίζει και ο Γουίλ Πάτον και η Τζούντι Γκριρ, περισσότεροι από 1.500 θεατές.

Από τα νέα φιλμ της εβδομάδας, εκτός της «Νύχτας με τις μάσκες», ξεκίνησε να παίζεται και το «Hunter Killer» με Τζέραλντ Μπάτλερ και Γκάρι Όλντμαν που στις ΗΠΑ έφτασε σε εισπράξεις στα 6,7 εκατομμύρια δολάρια ενώ στην Ελλάδα, σε 68 αίθουσες πανελλαδικά, ξεπέρασε τα 10.000 εισιτήρια. Παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

O «Ψυχρός Πόλεμος» του Πάβελ Παβλικόφσκι που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, έχει φτάσει τα 10.500 εισιτήρια όπως είδαμα στο flix.gr, και στην Πάτρα αναμένεται να έρθει στην 2η αίθουσα του Πάνθεον ενώ «Ο Πρώτος Ανθρωπος», με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (στην Πάτρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον) σε 54 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 9.039 εισιτήρια και έφτασε συνολικά σε 10 μέρες τα σχεδόν 36.000.

Να μην παραλείψουμε και την ταινία "Εντιμότατοι κλέφτες" με Μάικλ Κέιν, Ρέι Γουίνστον, Τσάρλι Κοξ, κ.α. που περιγράφει μία σχετικά πρόσφατη μεγάλη ληστεία σε θυρίδες με διαμάντα και μετρητά στην καρδιά του Λονδίνου από μία παρέα εβδομηντάρηδων συν έναν νεαρό ειδικό στους συναγερμούς που παραμένει ασύλληπτος μέχρι σήμερα από την Σκότλαντ Γιαρντ. Η ενδιαφέρουσα ταινία σε 20 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) πλησίασε το πρώτο 4ήμερο της τα 5.700 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight