ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΑΓΟΡΑ

/

Ρομποτική, το νεο project των κέντρων Ξένων γλώσσων και Πληροφορικής Λάτση

Ρομποτική, το νεο project των κέντρων Ξένων γλώσσων και Πληροφορικής Λάτση

Stem:για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δυο παρουσιάσεις των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ρομποτικής που πραγματοποίησαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στα παραρτήματα Βραχναιΐκων και Ζαρουχλεΐκων αντίστοιχα.

Γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την επίσημη ομάδα STEM education, η οποία έκανε παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής. Η Ρομποτική θα είναι ένα Νέο Project που τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση έχουν εισάγει στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα από τον Σεπτέμβρη του 2018. Απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού καθώς και Γυμνασίου. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό ενημέρωσε αναλυτικά τους γονείς και τους βοήθησε να επιλέξουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το παιδί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και τα τμήματα διαμορφώνονται. Εκδηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να συμμετέχετε στα νέα τμήματα.

Ο όρος “STEM” [Science, Technology, Engineering and Mathematics] είναι το ακρωνύμιο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα σχετικά με την εκπαιδευτική πολιτική, για τα πεδία που αναφέρονται στις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Μηχανική και τα Μαθηματικά.

Σχόλια

Αγορά