ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To FBI έδειξε το σπίτι στο Αιτωλικό που βρέθηκε πριν το τέλος η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη: "Ξέρουμε σε ποιον ανήκει" λέει η οικογένεια

To FBI έδειξε το σπίτι στο Αιτωλικό που βρέθηκε πριν το τέλος η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη: "Ξέρουμε σε ποιον ανήκει" λέει η οικογένεια

Υποστηρίζουν ότι δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει

Η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει κλείσει ακόμα. Η οικογένειά της ψάχνει απαντήσεις και αναζητά δικαίωση για τη 44χρονη, η οποία, όπως υποστηρίζουν, δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος επεσήμανε ότι πίστευε από την αρχή ότι η μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, τόνισε ότι «τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Ο κ. Ταουξής υπενθύμισε ότι το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη έδωσε το τελευταίο σήμα από σπίτι που βρίσκεται στο Αιτωλικό.

«Ξέρουμε τη διεύθυνση, ξέρουμε και σε ποιον ανήκει το σπίτι. Το σπίτι αυτό δεν είναι άσχετο με τον περίγυρο της Ειρήνης», τόνισε ο δικηγόρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι σ’ αυτή την αποκάλυψη βοήθησε το FBI.

«Όταν το μάθαμε μείναμε άναυδοι γιατί είπαμε τι δουλειά έχει το Αιτωλικό, με τη λίμνη, το Αγρίνιο ή το χωριό Κατοχή όπου διέμενε η Ειρήνη», πρόσθεσε.

Ο κ. Ταουξής επεσήμανε ακόμη ότι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε αλλεπάλληλες καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, όλο το καλοκαίρι και πως πολύ σύντομα θα έχουμε νέα στοιχεία για τον θάνατο που απασχόλησε όλη την Ελλάδα.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

Ειδήσεις